Wyniki

Re: Wyniki

Postprzez patusiaw20 w Pon Lut 27, 2012 5:47 pm

jak mogł wstawic jak ja ku**a nie mam oceny a bylam na egzaminie!!!! to po pierwsze a po drugie sam mowil abyśmy przeniesli poprawke pod koniec marca stad wychodzi na to ze to debil a po trzecie nikt nie podal ze forum jest na fejsie tylko na tej zasranej stronie @!!!!!!! wiec nikt nie bedzie sledzil 50 forum bo komus zachcialo sie na fejsie , niektórzy nie maja fejsa !!!!! ku**a co za organizacja !!!
patusiaw20
Żak

Dołączenie: Czw Paź 06, 2011 1:23 pm

Postprzez farbka w Pon Lut 27, 2012 6:03 pm

po pierwsze Koleżanko to nie krzycz i nie wyzywaj...bo nie tylko ty jesteś pokrzywdzona,jest takich osób więcej.... po panu prof Morawskim można spodziewać się wszystkiego...zresztą on jest specyficzny i niestety raz mówi tak, a raz tak....zawsze krążyły o nim legendy,które niestety potwierdzają się...ja z grzeczności napisałam, jeżeli ktoś nie wchodzi na tamte forum, co dziś napisał starosta więc przekazuje informacje...zamiast krzyczeć może poprostu warto coś zrobić konkretnego w tej sprawie i zacząć działać...wiem, że to przekracza ludzkie pojęcie i też się za przeproszeniem wkur*** tym bardziej że poprawka jest 8....ale musimy poprostu przycisnąć go, nie może przecież powiedzieć,że nie pisaliśmy bo to byłby absurd....
farbka
Żak Specjalista

Dołączenie: Sob Paź 18, 2008 4:10 pm

Postprzez Myszysko w Pon Lut 27, 2012 6:06 pm

Trzeba jutro do niego iść (o ile będzie) i wszystko na spokojnie wyjaśnić...
Myszysko
Żak Debiutant

Dołączenie: Czw Paź 20, 2011 7:55 pm

Postprzez patusiaw20 w Pon Lut 27, 2012 8:19 pm

Farbko :) nie krzyczałam na Ciebie ani na nikogo innego poprostu sie wkurzyłam bo to przechodzi ludzkie pojecie, pisałam egzamin a nie mam oceny jesli nie przełoży trzeba iść do dziekana
patusiaw20
Żak

Postprzez farbka w Pon Lut 27, 2012 8:31 pm

nie radzę wybierać się do dziekana...profesor zwyczajny ma swoje przywileje i tak ja to było w poprzednich latach przeciętny student nie wygra z "władzą", jedynie można pogorszyć sprawę wiem...bo już trochę tutaj studiuje....trzeba się pogodzić z tym,że poprawka jest 8...i brać się ostro do nauki jak nie pójdzie, jutro albo w środę mam nadzieję, że uda nam się wyjaśnić o co chodzi :|
farbka
Żak Specjalista

Postprzez Łojeny w Pon Lut 27, 2012 8:33 pm

sprobojcie jeszcze moze przelozyc :)

do dziekana nie ma co isc bo na zlosc nad udupi, a i na ew warunku pewnie etz przyjemnie nie bedzie, wiec nie ma co
'Naszym pragnieniem jest Wielka Polska, do niej idziemy choć droga kręta. W sercu nienawiść a w oczach zemsta, my chcemy walczyć, chcemy zwyciężać'
Łojeny
Czempion wśród Żaków

Dołączenie: Śro Sty 21, 2009 9:23 pm

Postprzez patusiaw20 w Pon Lut 27, 2012 8:43 pm

no tak tylko ze bylam chora i nie bylam na I terminie z skarbowego i teraz sie ucze do 1 marca a potem raptem 6 dni na wykladnie :/ wiec szkoda gadac :/// ehhh z tego forum nie widac aby jakos nami interesowal sie starosta :/// studiujecie tu dluzej wiec znacie jakis patent na przekonanie Leszka :P
patusiaw20
Żak

Postprzez farbka w Wto Lut 28, 2012 11:31 am

dzisiejszy dyżur jednak odwołany, bo ktoś tam był dziś na wydziale i sprawdził,że nie ma....więc pozostaje jutrzejszy dzień.....;/
farbka
Żak Specjalista

Postprzez Myszysko w Śro Lut 29, 2012 3:02 pm

wiadomo już coś ?
Myszysko
Żak Debiutant

Dołączenie: Czw Paź 20, 2011 7:55 pm

Postprzez Łojeny w Śro Lut 29, 2012 4:09 pm

podobnież wszyscy ktorym nie wstawil maja 2 8-)
'Naszym pragnieniem jest Wielka Polska, do niej idziemy choć droga kręta. W sercu nienawiść a w oczach zemsta, my chcemy walczyć, chcemy zwyciężać'
Łojeny
Czempion wśród Żaków

Dołączenie: Śro Sty 21, 2009 9:23 pm

PoprzedniaNastępna

Powróć do Problemy stosowania i wykładni prawa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość