Rekrutacja II stopień

Tematy już nieaktualne

Re: Rekrutacja II stopień

Postprzez adminka w Śro Lip 27, 2011 7:25 am

na ocenę z dyplomu składają się: średnia ze studiów, ocena z pracy dypl., ocena z egz. dypl.
adminka
Doświadczony Żak

Dołączenie: Pon Paź 20, 2008 7:14 pm

Postprzez Kultowa w Śro Lip 27, 2011 5:07 pm

A powiedzcie mi, kiedy wam zniknął komunikat "brak opłaty rekrutacyjnej" ? Bo ja dokonałam wpłaty już jakiś czas temu, kwitek mam, ale tam w IRKu mam nadal na czerwono, a konto itd. się na pewno zgadza.... I nie wiem co teraz kombinować, przecież nie będę kasy przelewać drugi raz... :(
Kultowa
Doświadczony Żak

Dołączenie: Czw Paź 16, 2008 2:25 pm

Postprzez adminka w Czw Lip 28, 2011 7:35 am

mi komunikat zniknął zaraz na następny dzień po wpłaceniu. sprawdź na potwierdzeniu czy na pewno dobrze wpisałaś numer konta i swój pesel, jak dobrze to zadzwoń dla pewności do uczelnianej komisji rekrutacyjnej, numer jest gdzieś podany
adminka
Doświadczony Żak

Dołączenie: Pon Paź 20, 2008 7:14 pm

Postprzez Kultowa w Czw Lip 28, 2011 6:40 pm

Ok, sprawę wpłaty mam rozwiązaną już, ale mam pytanie - czy samodzielnie wpisywaliście wyniki matur czy pobrało wam z tego rejestru? Bo u mnie widać gołe przedmioty tylko.
Kultowa
Doświadczony Żak

Postprzez Martyna w Czw Lip 28, 2011 9:30 pm

Mam pytanie, nr dokumentu w zakladce wyksztalcenie w danych osobow to co? Chodzi o ten kod dyplomu? Czy to coś innego?
Martyna
Doświadczony Żak

Dołączenie: Wto Paź 28, 2008 12:40 pm

Postprzez aguniak w Pią Lip 29, 2011 7:39 am

tez mam gole przedmioty z matury bo w tej rekrutacji nie chodzi bezposrednio o mature :P tylko o dyplom lic.

tak chodzi o ten kod :P
droga do sukcesu jest zawsze w budowie
Awatar użytkownika
aguniak
Czempion wśród Żaków

Dołączenie: Czw Paź 16, 2008 8:03 pm

Postprzez John Lenin w Pią Lip 29, 2011 9:50 am

@Kultowa, jak rozwiązałaś kwestię z opłatą rekrutacyjną? Bo u mnie dokładnie to samo się dzieje...
It is by will alone I set my mind in motion. It is by the juice of sapho that thoughts acquire speed, the lips acquire stains, the stains become a warning. It is by will alone I set my mind in motion.
Awatar użytkownika
John Lenin
Doświadczony Żak

Dołączenie: Nie Lis 02, 2008 3:10 pm

Postprzez farbka w Pią Lip 29, 2011 12:18 pm

Do kiedy muszę uiścić opłatę rekrutacyjną?Generalna zasada jest taka, że opłatę rekrutacyjną wnosi się do ostatniego dnia rejestracji na dany kierunek. Dokładne daty zostały podane w harmonogramie rekrutacji - dla studiów I stopnia i jednolitych magisterskich, studiów II stopnia i studiów w Collegium Medicum.

Jeżeli dokonałem/łam opłaty ostatniego dopuszczalnego dnia określonego w harmonogramie rekrutacji - dla dla studiów I stopnia i jednolitych magisterskich, studiów II stopnia i studiów w Collegium Medicum, a w dzień po rejestracji zapisów na moim koncie nie odnotowano wpłaty, to czy zostanie ona jeszcze zaksięgowana i czy coś mam w związku z tym robić? W procesie rekrutacji brana jest pod uwagę data dokonania wpłaty, nie zaś data zaksięgowania środków na koncie w IRK. Osoby, które znajdą się w sytuacji, jak ta opisana powyżej nie muszą nic robić - wystarczy poczekać kilka dni na zaksięgowanie opłaty.

więcej : http://www.umk.pl/rekrutacja/faq/
farbka
Żak Specjalista

Dołączenie: Sob Paź 18, 2008 4:10 pm

Postprzez aguniak w Pią Lip 29, 2011 2:45 pm

mi zaksiegowala sie po 4 dniach...
droga do sukcesu jest zawsze w budowie
Awatar użytkownika
aguniak
Czempion wśród Żaków

Dołączenie: Czw Paź 16, 2008 8:03 pm

Postprzez Kultowa w Sob Lip 30, 2011 8:16 am

No mi też zaksięgowała po 4-5 dniach, ale dzwoniłam do nich i mnie właśnie uspokoili wcześnie. Generalnie jak masz kwit, to nie masz się czego obawiać.
Kultowa
Doświadczony Żak

PoprzedniaNastępna

Powróć do Archiwum

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości