Seminarium u dr Rączki

Seminarium u dr Rączki

Postprzez AguSia w Wto Cze 14, 2011 4:17 pm

Może warto byłoby ustalić coś odnośnie obrony? chodzi mi o sprawy organizacyjne typu kwiaty kawa itp. Może warto byłoby się spotkać i coś ustalić? :) :)
AguSia
Żak Specjalista

Dołączenie: Czw Lis 27, 2008 7:33 pm

Re: Seminarium u dr Rączki

Postprzez Sandra w Wto Cze 14, 2011 4:23 pm

Ja jestem jak najbardziej na tak. Myślę, że trzeba się umówić na jakieś spotkanie. Jakieś propozycje co do terminu?
Sandra
Żak Debiutant

Dołączenie: Wto Paź 21, 2008 12:04 am

Postprzez AguSia w Wto Cze 14, 2011 5:23 pm

może poniedziałek? (20. 06.)? albo jutro jakoś przed wpisami z Angielskiego?
AguSia
Żak Specjalista

Postprzez Sosenka w Wto Cze 14, 2011 5:30 pm

jutro przed ang by pasowalo
Sosenka
Żak Debiutant

Dołączenie: Sob Lis 08, 2008 12:18 am

Postprzez Sandra w Wto Cze 14, 2011 5:32 pm

Jutro by mogło być, ale po 12 jakoś, bo mam egzamin z niemca.
Sandra
Żak Debiutant

Postprzez Sosenka w Śro Cze 15, 2011 7:58 pm

Dziś byłyśmy w barze na naszym wydziale spytać się o naczynia itd. Powiedziała nam, że tego 27, pól godziny przed obronami można przyjść i one wypożyczają ( kaucja 20 zł ) talerze, filiżanki i sztućce , czyli takie podstawy .. a my musimy wtedy sami ciasto załatwic i najlepiej kawe tez ( bo one co najwyzej moga te kawe sprzedac w filizankach - ale wtedy to zimnej sie im nie postawi a tyle godz obron to jedna tez nie bardzo ) , czyli zaproponowaly nam zeby ktos kawe najlepiej w termosach przygotowal . Czyli - musimy zalatwic ciasto i kwiaty ( ja z Sandra mozemy to zatawic juz ) tylko musimy wiedziec kto sie broni tego 27 i ktos musi pogadac z osobami z 1 gr u Jędrzejewskiego z tymi talerzami itd.
trzeba wtedy zrobic zbiorke na to , ok 15 zl
Sosenka
Żak Debiutant

Postprzez AguSia w Śro Cze 15, 2011 9:50 pm

jeśli chodzi o cisto to moja mama może je dla nas upiec sama to zaproponowała. jakieś dwa trzy rodzaje ciasta. bo podejrzewam, że lepiej by było gdyby mino wszytko każda z grup sama o to zadbała. żeby komisja na nasz obronę miała świeża kawę, herbatę, sztućce, talerzyki.
AguSia
Żak Specjalista

Postprzez Sandra w Śro Cze 15, 2011 11:30 pm

Jeśli dla Twojej mamy to nie będzie kłopot i sama zaproponowała, to myślę, że to dobry pomysł:) Tylko wtedy daj znać, ile potrzeba pieniędzy, bo ogólnie trzeba tę zbiórkę zrobić. Ja z Gosią możemy załatwić kwiaty i jakieś soki i wodę. Gorzej z kawą, bo dobrze żeby ktoś miał termosy i ją wcześniej zaparzył.
Sandra
Żak Debiutant

Postprzez Sosenka w Czw Cze 16, 2011 8:34 am

Te ciasto to własnie dobry pomysl - kase damy i jesli naprawde by nie bylby to problem, to naprawde by bylo super. jeszcze tylko trzeba policzyc ile dokladnie bedzie osob u nas na obronie
Sosenka
Żak Debiutant

Postprzez AguSia w Czw Cze 16, 2011 9:21 am

ja mogę udostępnić termosy do kawy i herbaty tylko ze ja tego raczej zaparzonego z Bydgoszczy nie będę wiozła. najlpeiej na miejscu byłoby to zaparzyć. z ciastem nie ma problemu będzie snikers i sernik. taki większy talerz ciasta chyba wystarczy?
AguSia
Żak Specjalista

Następna

Powróć do Seminarium dyplomowe

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości