przez ewuncja w Wto Cze 14, 2011 4:16 pm
Termin poprawki nie został na razie ustalony.
Doktor powiedział, że po pierwsze osoby z 2 wpisanym nie mają poprawki i zaprasza ich w przyszłym roku.
Dla osób, które mają puste okienka jest poprawka, ale w przyszłym tygodniu go nie będzie, ale może być, ale jakbyśmy chcieli pisać w poniedziałek czyli 20.06 czy też 21.06 to on nie wierzy, że się nauczymy i dostaniemy 2 ( chyba dobrze zrozumiałam). Ogólnie stwierdził, że szansa nasza na zdanie zwiększa się z późniejszym terminem, minimalny termin to wg niego 10 dni. Ogólnie wolałby, żeby poprawka odbyła się w któryś wtorek.
Pytałam się o to co z tymi, którzy mają obrony pod koniec czerwca to stwierdził, że go to nie interesuje. Wiem też, że ma być ponowna interwencja dziekana.
Czyli podsumowując najlepszym terminem na poprawkę dla dr jest 27, 28.06 i dalsze terminy I oczywiście jak powiedział ma 2 tygodnie na sprawdzenie prac. Chciałam zobaczyć swoją pracę, nie pozwolił, powiedział, że skoro nie mamy ocen, czy nie zdaliśmy to że to była granda i jedynka z wykrzyknikiem..
Proponuje ankietę, żeby każdy się opowiedział, kiedy chciałby poprawkę...
Wiem, że mnóstwo osób chce się bronić 27 i 28 czy nawet wcześniej dlatego jest duży problem.. Z jednej strony każdy by chciał wcześniej tą poprawkę bo obrony ale z drugiej strony podejrzewam że na wcześniejszym terminie będzie trudna, że mało kto zda.
Dlatego prosiłabym jak ktoś może o zrobienie ankiety, żeby każdy się opowiedział czy woli ryzykować wcześniej czyli np 20.06 albo 21.06 czy woli później ale spokojniej czyli 27.06 lub 28.06.