dr Jan Piątkowski

Re: dr Jan Piątkowski

Postprzez lele w Pon Paź 04, 2010 4:42 pm

a seminarium nie trwa 1 godzinę? ja wole albo piatek wlasnie o 14( bo i tak wszyscy zapewne mamy tak fakultety)
lele
Żak Specjalista

Dołączenie: Pon Paź 20, 2008 7:19 pm

Postprzez aska.pom w Pon Paź 04, 2010 5:08 pm

Piątkowski jest tylko dwa razy w tygodniu na wydziale. W poniedziałki i piątki.
aska.pom
Żak Debiutant

Dołączenie: Czw Paź 30, 2008 9:22 pm

Postprzez toja w Pon Paź 04, 2010 5:38 pm

myślę, że seminarium nie będzie trwało dłużej niż godzinę, w planie studiów jest przewidziane 30h więc wypada 1,5h zegarowej, ale doktorowi na pewno będzie się spieszyć do domu :P jeśli komuś koliguje to z fakultetami w co jednak wątpie to jest jeszcze okazja się przepisać na coś wcześniej bądź później. myślę, że termin piatkowy będzie najlepszy
toja
Żak Debiutant

Dołączenie: Wto Wrz 22, 2009 6:56 pm

Postprzez petr89 w Pon Paź 04, 2010 8:05 pm

Termin piątkowy brzmi w miarę obiecująco. Przynajmniej jak dla mnie. Dobrze jest mieć poniedziałek wolny, zwłaszcza jak ktoś mieszka daleko od Torunia.
petr89
Żak Debiutant

Dołączenie: Nie Lis 09, 2008 9:26 pm

Postprzez Anuszka:) w Wto Paź 05, 2010 9:53 am

Mi piątek również bardziej odpowiada w końcu wolne poniedziałki każdemu się przydadzą
Anuszka:)
Żak

Dołączenie: Czw Paź 16, 2008 9:00 pm
Miejscowość: Toruń

Postprzez kasia w Nie Lis 07, 2010 9:14 pm

zwracam się do koleżanki, która pisze o rodzicielstwie. czy mogłabyś mi nieco określić o czym zamierzasz pisać, bo nie wiem co z moją pracą. szkoda, że nie byłaś w stanie pofatygować się żeby pogadać z grupa co do wybranych tematów wtedy taka sytuacja nie miałaby miejsca.
kasia
Żak Specjalista

Dołączenie: Czw Paź 16, 2008 3:03 pm

Postprzez sandra123 w Wto Lis 09, 2010 8:54 pm

co do tego że uważasz że nie pofatygowałam się porozmawiać z grupą na temat mojego tematu to nie mogę się z Tobą zgodzić. po to było zatwierdzanie tematów i tematy zastępcze by taka sytuacja nie miała miejsca. mój temat został dostarczony na to seminarium a dodam że informowałam promotora o prawdopodobnej nieobecności. z tego co wiem od grupy mój temat zatwierdzany był na początku zajęć przed twoim więc powinnaś to słyszeć. w takim wypadku promotor powinien był to wychwycić. a jeśli nie on to Ty. mogłaś zwrócić mu uwagę że nasze tematy się pokrywają... mam opracowany plan, literaturę oaz źródła prawa a z tego co pamiętam Ty nie zrobiłaś tego. jeśli Ci to odpowiada mogę wysłać ją na priva ale nie dziś bo nie mam stałego dostępu do neta a nie mam go przy sobie. jak tylko będę mogła wyślę Ci go...
sandra123
Żak

Dołączenie: Pią Gru 05, 2008 10:20 am

Postprzez kasiooola w Wto Sty 04, 2011 8:55 pm

Czy w piątek jest seminarium ?! :> a jeśli nie, to czy wybiera się ktoś do niego na dyżur ? :)
kasiooola
Doświadczony Żak

Dołączenie: Nie Lis 16, 2008 4:41 pm

Postprzez andzias6 w Pią Sty 21, 2011 3:00 pm

Byłam dzisiaj na dyżurze i dr Piątkowski kazał przekazać, że kolejne seminarium jest 28 stycznie o godzinie 14.15( chce na nim rozmawiać o tym na jakim etapie pisania jesteśmy itp.)

A także, że osoby: Anna Mrzewa, Łukasz Napora, Katarzyna Sakowska, Sandra Stancelewska, Piotra Starczewski maja do poniedziałku wysłać dr Piątkowskiemu tematy swoich prac( nie ma kartki na której je zapisywał). Tematy trzeba wysłać na adres: paulo2000@interia.pl
andzias6
Nowicjusz

Dołączenie: Czw Lut 26, 2009 8:13 am

Postprzez kasiooola w Pon Sty 24, 2011 5:45 pm

genialny pomysł.. sprawdzać jak nam idzie pisanie pracy podczas sesji.. :D:D
kasiooola
Doświadczony Żak

Dołączenie: Nie Lis 16, 2008 4:41 pm

PoprzedniaNastępna

Powróć do Seminarium dyplomowe

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości