dzisiaj mialem ustny u masterniaka i jak cos czlowiek w porzadku, pytania takie jak byc powinny a nie z kosmosu. Uczylem sie podrecznika tylko 99 str, ktore pokrywa sie z wykladami. Na pewno nie trzeba umiec idealnie by zdac , aczkolwiek nie podpowiada, no ale nie jest srogi
mam pytanie w temacie egzamu ustnego u dr M.M. otóż, czy wiążąca jest jakakolwiek lista czy można sobie ot tak wpaść na dyżur, powiedzieć "cześć doktorku " i odpowiadać??
liczę na jakieś sensowne odpowiedzi osób, które mają spr info najlepiej od samego dr
z tego co mi wiadomo lista na ustny obowiązywała do czasu pisemnej zerówki - wszystko inne musisz uzgadniać z doktorem i dopiero jak Ci sam na to zezwoli na coś takiego jak odpowiedź ustna. W czas się zorientowałaś:P
bo w ogóle z tego co wiem z innych źródeł to powiedział coś takiego, że do końca czerwca na dyżury można przychodzić ano tak się zorientowałam, bo nabrałam chęci na spotkanie w 4 oczy a testów nie lubię
Też o tym pomyślałam ale mam pewne pytanie ,czy w środę 9 czerwca (mają być wtedy zajęcia z piątku) dyżury będą odbywały się normalnie? bo w sumie im może nie pasować skoro będą mieli jakieś np. zajęcia czy coś? Dziękuje za odpowiedz
teoretycznie jest to piątek co u nas na wydziale oznacza fakultety czyli i tak z grubsza dla nas wolne a jak z dyzurami to ja osobiscie nie wiem... moim zdaniem dyzury w ta srode tez powinny byc piatkowe skoro wszedzie zajecia sa z piatku
Po prostu nie wiem czy warto się do niego wybierać na dyżur w tym tygodniu w środę czy to wogóle sens jest?Ciekawa też jestem czy Masternak zgodziłby się np. na poprawkę ustną jakby komuś nie poszła np. zerówka czy egzamin ?
kiedyś pytałam Masternaka o ten dzień, ponieważ też miałam zamiar iść wtedy na ustny egzamin i powiedział mi że bedzie. No ale jak widać w ostatnich dniach nasi wykładowcy nie należą do zbytnio słownych więc nie mogę zagwarantować że ta informacja jest pewna na 100%