Powiedziałabym cos dosadnego normalnie.Mial dzisiaj wstawic by ewentualnie mog ktos isc na dyzur chyba ze pojawia sie o 18 godzinie dopiero.Musimy czekac ale ta sytuacja jest nieciekawa.
Może bedzie wstawiał oceny na swoim dyzurze , ma od godziny 14 , moze warto sie przejsc i dowiedziec sie od niego czy dzis sie wynikow spodziewac czy nie ;p
w sumie mógłby ktoś się do niego przejść jak jest w Toruniu bo ja raczej z Bydgoszczy nie dojadę tylko po to żeby sie go zapytać co i jak. bylibyśmy spokojniejsi.
przed chwilą sprawdzałem USOSa, nic nie mam. Wchodzę na forum, tu 7 nowych postów, to pomyślałem, eh, jednak to ja nie mam. Czytam, czytam, a tu jak widzę standard, pan dr się SPÓŹNIA...
ja się do Niego dzisiaj wybieram, ale inf będę mogłam zamieścić dopiero ok 17, bo wtedy dopiero wrócę do mieszkania. z tego co wiem to umawiał się dzisiaj z seminarzystami na 11 i się nie zjawił na ową godzinę i nie sprawdził im prac, co miał zrobić w weekend, więc trudno powiedzieć co z nami
Ja bylam u doktora, bo ta sprawa nie dawała mi spokoju.Wyniki będą może w środe,czwartek ale mogą pojawić się w piątek.Najlepiej aby zaczęto przychodzic na ewentualne dopytki w przyszły poniedziałek.Tyle powiedział,więc musimy czekać cierpliwie mimo, że obiecał - wyszło jak zwykle Kustry ...Wczesniej nie mamy sie co spodziewać.
Wcale tym zdziwiony nie jestem. To sobie jeszcze poczekamy- tylko pytam się na co komu jeszcze ten dodatkowy stres- zdałem/am- nie zdałem/am. Mam nadzieję ( przy okazji) dr Masternak tak nie zrobi...