Bry! Byłęm sie zapytać jak stoimy z zagadnieniami na koło i już wsio wiem Wiec mamy się nauczyć z Jego ksiazki od początku do połowy 6 rozdziału I know, liczy sie precyzyjne określenie No wiec wiemy tyle ile przedtem
Hmm...tak wiec postanowilem sie "pouczyc" troche na to kolo z ekonomii tylko sie zastanawiam gdzie jest ta polowa 6rozdzialu?czy z pod pkt2,czyli popyt podaz i czynniki je okraslajace czy juz bez tego podpunktu jesli ktos wie to prosze dac znac:) bo jednak zawsze jakas czesc materialu mniej lub wiecej do wkucia
a tak w ogóle, to ja się przeraziłam. Bo przegladałam testy z ekonomii i sa straszne. w każdym zestawie na to samo pytanie, odpowiedź jest zupełnie inaczej sformułowana......będzie ciężko. czy ktoś jeszcze jest lekko przerażony i uważa, że nie zalicZy?
Ale przecież dopiero zaczeliśmy ceny na poprzednim wykładzie... sama nie wiem zresztą. ktos wie do którego zestawu pytań mamy zakuć? bo w sumie sie powtarzają pytania...
Hej! Mam pytanie odnośnie 5 rozdziału bo ogólnie rzecz ujmując jest on dziwny. nie było mnie na ostatnim wykładzie i chciałabym się dowiedzieć czy dużo mówił o systemie bankowym czy tak ogólnie? Mam nadzieję, że ktoś odwiedza to forum i mi odpowie, chyba że wszyscy ślęczą nad podręcznikiem