Mam pytanie do osób chodzących na wykłady, które orientują się może, jakich zagadnień dr Rączka nie zdążył omówić na wykładach i czy w związku z tym one obowiązują nas jednak na egzaminie? Z góry dziękuję
Jak to jest z tym 1 terminem???????? jesteśmy zwolnieni z tych pytań co zerówka, tzn uczymy się od 1 do 104 i od 118 do 124???? czy musimy się wszystkich pytań uczyć???????????
jak to (prawie) zawsze bywa na pierwszym terminie obowiązuje nas cały materiał łącznie z ćwiczeniami czyli wychodziło by na to, że nie ma żadnych wyłączonych pytań. co do SKO mam pewne wątpliwości bo tego nie było ani na ćwiczeniach ani na wykładzie więc nie wiem. a według wykładów nie obowiązują nas 4 ostatnie pytania z zakresu zagadnień. jeśli się mylę niech ktoś mnie poprawi
pytania z zerówki: 1. pojęcie samorządu w znaczeniu prawnym 2. organy wewnętrzne rady gminy 3. rozwiązanie zarządu województwa w całości 4. powoływanie zarządu powiatu
Ponoć dzisiaj na materialnym Rączka powiedział, że mają takie same pytania jak na zaocznych, więc może się tak zdarzyć, że na ustroju zrobi podobnie... Dlatego jak ktoś wie jakie pytania zadał na zaocznych to niech napisze je na forum