Wiadmomosc z poczyty studenckiej

Re: Wiadmomosc z poczyty studenckiej

Postprzez ewuncja w Śro Wrz 09, 2009 4:24 pm

Podstawy postępowania karnego to jest ten jeden z przedmiotów do wyboru, ponieważ jest tak napisane na stronie law.uni.torun.pl w zakładce studia stacjonarne.
ewuncja
Czempion wśród Żaków

Dołączenie: Pią Paź 17, 2008 8:06 am

Postprzez Niuta w Czw Wrz 10, 2009 7:48 am

Ja też się nie wypisuję. Zresztą jeśli mielibyśmy to zrobić, to chyba na "polecenie" dziekana, dodalibyśmy jakieś info na pocztę.
Dzięki za odpowiedzi, rozjaśniło mi się trochę w głowie :idol:
Niuta
Żak Specjalista

Dołączenie: Pią Paź 17, 2008 10:17 pm

Postprzez scorpio85 w Śro Wrz 16, 2009 7:28 pm

Hahaa zajęcia w piątek do 18?? nie no bez jaj...Powodzenia!! :shock:
scorpio85
Żak Specjalista

Dołączenie: Pią Lut 20, 2009 2:12 am

Postprzez Lnap w Wto Wrz 22, 2009 11:31 am

Witam. Przegapiłem wcześniejsze zapisy na fakultety i dzisiaj zapisałem się na 2 przedmioty fakultatywne oraz chciałem na jeden z przedmiotów do wyboru: podstawy postępowania karnego albo psychologia. W tym momencie opcja zapisu na psychologię jest nieaktywna... i jak wiadomo przedmiot ten mamy normalnie uwzględniony w planie. Wnioskuję, że wszyscy na niego idą... i dlatego też nie mogę się na niego zarejestrować na USOSie. Chciałbym, aby ktoś rozwiał moje wątpliwości. Dodam tylko, że czytałem wszystko co na ten temat związane, ale wole się jeszcze upewnić, żeby nie było tak, że będę miał jakieś problemy przez to, że się nie zapisałem przez ten durny system :P Może ktoś jest w podobnej sytuacji ? :D Z góry dzięki za odpowiedź.
Awatar użytkownika
Lnap
Żak

Dołączenie: Czw Paź 16, 2008 8:21 pm
Miejscowość: Włocławek

Postprzez martus89_m w Wto Wrz 22, 2009 1:08 pm

Mam podobny problem, zapisałam się na podstawy postępowania karnego, a ten przedmiot nie ruszył, więc muszę siłą rzeczy iść na psychologię. W tej chwili nie mogę ani wyrejestrować się z karnego ani zarejestrować się na psychologię. I tak wszyscy idziemy na psychologie więc radziłabym się tym nie martwić, a pani w dziekanacie powiedziała, że to będzie aktywne w październiku, radzę uzbroić się więc w cierpliwość i przyzwyczaić do tego, że tu nikt nigdy nic nie wie, takie już jest WPiA.
martus89_m
Żak Specjalista

Dołączenie: Pią Paź 17, 2008 4:21 pm

Postprzez marvinkks w Wto Wrz 22, 2009 3:21 pm

Czy można się wypisać z danego fakultetu (prawo prasowe jeśli to ma jakieś znaczenie) i przepisać się na inny :?:
marvinkks
Żak

Dołączenie: Śro Paź 22, 2008 3:20 pm

Postprzez meuf89 w Czw Wrz 24, 2009 12:11 pm

Hmm to ja już nic nie rozumiem z tą podstawą postępowania karnego i psychologią ;/ Jak to wygląda wreszcie? Otóż mogę sie zarejestrować na podst. postępowania ale nie ma w ogole psychologii :| Czy ktos ma podobnie?
meuf89
Żak

Dołączenie: Pon Gru 01, 2008 6:45 pm
Miejscowość: Barlinek/Toruń

Postprzez Kajol w Czw Wrz 24, 2009 3:14 pm

Ja np,nie mogę wyrejestrować się z postępowania karnego(bo zarejestrowana odgórnie:/) ani zapisać się na psychologię.W planie jest psychologia nie ma postępowania,mimo,że to przedmiot dodatkowy.
Awatar użytkownika
Kajol
Doświadczony Żak

Dołączenie: Śro Sty 28, 2009 9:36 pm

Postprzez Niuta w Pią Wrz 25, 2009 9:16 am

marvinkks napisał(a):Czy można się wypisać z danego fakultetu (prawo prasowe jeśli to ma jakieś znaczenie) i przepisać się na inny :?:

Można się wypisywać i zapisywać do zamknięcia rejestracji (ważne, żeby fakultet był w programie naszych studiów), a później to już tylko poprzez podanie do dziekana.

A co do postępowania karnego, to...
Już wiem :!: Dla naszego kierunku to jest przedmiot do wyboru, a może dla innego fakultet i stąd umieszczenie go na tamtej liście. Tak myślę... Nic innego nie przychodzi mi do głowy.

A co do podstaw psychologii, to od 2009-09-22 12:00 do 2009-10-08 17:59 trwa rzekomo 2 tura.
Niuta
Żak Specjalista

Dołączenie: Pią Paź 17, 2008 10:17 pm

Postprzez marinda w Czw Paź 01, 2009 3:38 pm

Czy ktoś wie może co z ta psychologia? W rozkladzie zajec mamy tylko ja, a zapisac sie na nia nie moge, a powinna byc aktywna?
marinda
Żak Debiutant

Dołączenie: Nie Paź 19, 2008 10:06 pm

Poprzednia

Powróć do Fakultety

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości