przez ewuncja w Wto Wrz 01, 2009 7:01 pm
Ja się juz zapisałam więc moge pomóc.
Otóż jezeli ktoś wybrał angielski i zrobił wcześniej test kwalifikujący, to wyswietli mu się jaką grupę ma wybrać. Nastepnie loguje się na stronie rejestracje.umk.pl i wchodzi do zakładki po lewej stronie pt. spnjo język angielski, wybiera 60 godzin nauczania, nastepnie poziom I, obowiązuje nas zapisywanie się do wybranej osoby od mgr Hucko do mgr Piórkowski. Wchodzimy później np miejsca 0/20 i tam na samym dole jest opis grupy,trzeba poszukać jaka to grupa w ciagu tych dziwnych znaków czy to grupa A1, A2, B1, B2. np 4100-1-EN-B2-060-ADMNS-S1R2-020 ( podkreslony i pogrubiony symbol oznacza grupe)Jeżeli grupa się zgadza z tą jaka nam wyszła na teście i odpowiada nam wykładowca/godzina w sytuacji gdzie jest wybór to po prawej stronie na samej górze jest opcja "dodaj do koszyka" i to wszytsko. Mam nadzieję, że pomogłam.
PS. jezeli kogoś to interesuje to ciąg tych znaków oznacza dokłądnie 1- poziom pierwszy, EN- angielski, B2 - grupa, 060 - liczba godzin rocznie, ADMNS - administracja, S1R2 - stacjonarne st 1 rok 2, 020 - grupa.