Wyniki egzaminu

Re: Wyniki egzaminu

Postprzez madziallena w Sob Sie 29, 2009 10:41 am

mała prośba, żeby nie latać wiecznie do Mikołaja z zapytaniem co z wynikami, bo to może tylko obrócić się przeciwko nam.... skoro tyle już wytrzymaliśmy to poczekajmy do końca, bo dobrze wiemy, że skutki ponaglania mogą być różne, a chyba nie chcemy być tego ofiarą? :lol:
uważam, że starosta powinien delikatnie porozmawiać z Mikołajem, bo to jest jednak niesprawiedliwe ze część osób zna swoje wyniki i może przygotować sie do poprawki, a część żyje w błogiej nieświadomości. Ale niech nie robi tego każdy zniecierpliwiony student.
dzięki za uwagę! :idol:
Awatar użytkownika
madziallena
Żak Specjalista

Dołączenie: Czw Paź 16, 2008 2:47 pm

Postprzez Skadi w Sob Sie 29, 2009 4:51 pm

Troszkę niesprawiedliwe? Jak dla mnie jednym wielkim żartem jest otrzymać wyniki pod koniec sierpnia. Nasz wydział zawsze był jakiś powalony, ale powoli przekracza wszelkie granice...To są jakieś jaja po prostu O.o 2 tygodnie czasu na wykucie tego zidiociałego podręcznika i notatek z wykładów? Trochę mało, nie? Z resztą można się załamać gdy ktoś dowie się że w dwa tygodnie miałby wykuć na poprawkę z nauki adm, prawa adm i ćwiczeń z prawa adm. Że o karniaku albo cywilu nie wspomnę
Awatar użytkownika
Skadi
Doświadczony Żak

Dołączenie: Nie Paź 26, 2008 12:47 pm

Postprzez dreamcatcher27 w Sob Sie 29, 2009 5:21 pm

zaraz zaraz, czy ja dobrze zrozumiałam, że na poprawkę z admina mimo zaliczonego testu z ćwiczeń należy umieć CAŁY MATERIAŁ? Nie tylko to co na 1 terminie?
dreamcatcher27
Doświadczony Żak

Dołączenie: Śro Lis 12, 2008 8:50 pm

Postprzez Enektus w Sob Sie 29, 2009 5:21 pm

nie chodzi tu o tych co pisali ostatnio poprawkę z testu jeśli zaliczyłaś test możesz być spokojna
Awatar użytkownika
Enektus
Moderator Globalny

Dołączenie: Czw Paź 23, 2008 1:41 pm

Postprzez dreamcatcher27 w Sob Sie 29, 2009 5:26 pm

chociaż tyle, ale i tak tracę już cierpliwość do WPiA:/
dreamcatcher27
Doświadczony Żak

Dołączenie: Śro Lis 12, 2008 8:50 pm

Postprzez mysza w Sob Sie 29, 2009 5:28 pm

podobno jest kolejna tura wyników, ale ja nadal nie mam swojego ... ktoś ma podobna sytuacje?
mysza
Żak

Dołączenie: Pon Paź 20, 2008 6:35 pm
Miejscowość: Toruń

Postprzez Archi1989 w Sob Sie 29, 2009 7:49 pm

Jak już wspomnialem, rozmawiałem juz z dr Świeckim. Powiedział ze czesc prac sprawdził i wpisał oceny, a część jest w trakcie sprawdzania.
GG: 5937022
Archi1989
Starosta roku

Dołączenie: Czw Paź 16, 2008 12:06 pm
Miejscowość: Toruń

Postprzez ewuncja w Sob Sie 29, 2009 9:43 pm

Nie wiem czy dobrze zrozumiałam, więc proszę o odpowiedź osobę, która wie jak to naprawde wyglada.
Otóż Ci którzy pisali test poprawkowy z cwiczeń, który pozwalał warunkowo pisać egzamin i jeżeli test okazał się niezaliczony to egzamin, który mógł zostać napisany dobrze automatycznie był niezaliczany i w konsekwencji nie było możliwości poprawki tylko warunek - takie były zasady ustalone przez dr.
I moje pytanie jest takie, czy ocena przy egzaminie niedostateczna oznacza, że test jest niezdany i egzamin jest w ogóle niesprawdzany i mozna się ubiegać dopiero o warunek? Czy egzamin niezdany oznacza tylko niezdany egzamin a testy są jeszcze niesprawdzone?
Moje inne pytanie to czy ktoś wie, czy i kiedy dr zamierza wpisać oceny z pierwszego semestru?
Kiedy oceny z cw z tego semestru zostaną wpisane?
I jaki materiał obowiązuje na poprawke z egzaminu?
ewuncja
Czempion wśród Żaków

Dołączenie: Pią Paź 17, 2008 8:06 am

Postprzez Yoguska w Nie Sie 30, 2009 1:41 pm

ja mam pytanie... bo ja mam 4,5 z admina i z cwiczen i wychodzi na to ze z egzaminu....tylko mam pytanie czy ci którzy mają oceny z egzaminu maja wpisane równiez cwiczenie czy tylko egzamin ?? bo ja mam tylko egzamin i mam nadzieje ze umk sie nie pomyliło bo mnie szlag trafi jak sie dowiem ze mam poprawke :/ bo wpisali mi ocene z ćwiczen jako ocene z egzaminu....dlatego prosze kogos o wyjasnienie.... :o ;) :?
Yoguska
Żak Debiutant

Dołączenie: Czw Paź 16, 2008 2:31 pm

Postprzez AsiaJ w Nie Sie 30, 2009 1:50 pm

ja też mam wpisaną tylko ocenę z egzaminu
AsiaJ
Żak

Dołączenie: Pią Paź 17, 2008 5:55 pm

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawo administracyjne (cz. ogólna)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości