Egzamin

Re: Egzamin

Postprzez Łojeny w Sob Sie 22, 2009 3:31 pm

z tej karteczki co masz po kolei punktami tematy zajec, najlepiej rozjebac kazde pytanie po kolei na podstawie tych notatek co tam ktos wrzucil

ale i tak pies go wie jak ludzie tu pisze ze napsiali wszystko dobrze i 2

mi szczescie dopisalo i egzamin spadl pewnie na podloge nazwiskiem do gory

ale jesli zdam pr. adm to bedzie skandal 8-)
'Naszym pragnieniem jest Wielka Polska, do niej idziemy choć droga kręta. W sercu nienawiść a w oczach zemsta, my chcemy walczyć, chcemy zwyciężać'
Łojeny
Czempion wśród Żaków

Dołączenie: Śro Sty 21, 2009 9:23 pm

Postprzez adminka w Sob Sie 22, 2009 3:47 pm

ja na szczęście zaliczyłam ten egzamin, ale myślę że uratowało mnie chodzenie na wykłady. ten skrypt, który był wrzucony jest bardzo dobry ale dla osób które były na wykładach. nie mam pojęcia co poradzić osobom, które czeka poprawka. z tego co wiem to dr i tak przepuszcza wszystkich więc głowa do góry. o wiele gorzej będzie na pewno z prawem adm. tu dopiero bedą działy się cuda... :?
adminka
Doświadczony Żak

Dołączenie: Pon Paź 20, 2008 7:14 pm

Postprzez Manwe11 w Sob Sie 22, 2009 3:48 pm

Guzik, ja uczyłem się tylko ze skryptu (nie chodziłem na wykłady), tylko, że jak pisałem odpowiedzi to starałem się pisać jak najbardziej wyrafinowaną polszczyzną, składnie i poprawnie językowo. Każda odpowiedź na pytanie zawierała pogrubioną część WSTĘP, ROZWINIĘCIE i ZAKOŃCZENIE. W efekcie dostałem 4+. Andżelika pisała też w podobny sposób i dostała 3+, więc jesteśmy zadowoleni :). Jeszcze tylko to prawo adm... Nie wiadomo jeszcze kiedy poprawka?
Damian Domarecki; gg: 2054248
Awatar użytkownika
Manwe11
Administrator Forum

Dołączenie: Wto Paź 14, 2008 1:36 pm
Miejscowość: Toruń

Postprzez kasia w Nie Sie 23, 2009 8:47 am

ja byłam na każdym wykładzie, uczyłam się notatek i uzupełniałam skryptem i byłam pewna, że będzie 5 a tuuu 2! ale na tym wydziale w sprawiedliwość przestałam wierzyć już w zeszłym semestrze :evil:
kasia
Żak Specjalista

Dołączenie: Czw Paź 16, 2008 3:03 pm

Postprzez scorpio85 w Nie Sie 23, 2009 11:28 am

On po prostu tego nie sprawdzał, ot cała tajemnica...Walnąłem 3 strony..na temat..wstęp..rozwinięcie...zakończenie..bez ortów czy innych błędów...3+ :shock:
scorpio85
Żak Specjalista

Dołączenie: Pią Lut 20, 2009 2:12 am

Postprzez vladimir w Nie Sie 23, 2009 12:39 pm

Wg mnie to on oceniał styl, gramtyke i takie pierdoły bo to jest niemożliwe żeby ludzie pisali to co on sam nam dyktował na wykładach i było w skrypcie i żeby to oblać. Jest tez i inna opcja. Mógł to serio ostro ocenić. I czepiać sie wszystkiego. Zalezy kto co napisał. Jednak przy takim przetrzymywaniu prac to jest paranoja. To sie do jakiejś gazety nadaje !
jest jak jest bo jest jak jest
Awatar użytkownika
vladimir
Moderator Globalny

Dołączenie: Czw Paź 16, 2008 3:57 pm

Postprzez arvedui89 w Nie Sie 23, 2009 10:42 pm

Ja się przyznaję, że nie było u mnie wstępu, rozwinięcia i zakończenia, ale myślałem, że napisałem wszzzzzzzzzzystko. Może i tak było. I mam 3
Paweł Szczepański
Awatar użytkownika
arvedui89
Żak

Dołączenie: Wto Gru 02, 2008 11:09 pm
Miejscowość: Toruń

Postprzez PaUlInKa w Pon Sie 24, 2009 11:25 am

to co z tą poprawką?? przyjeżdżacie 4 września??
PaUlInKa
Doświadczony Żak

Dołączenie: Czw Paź 23, 2008 9:15 pm

Postprzez Kazik w Pon Sie 24, 2009 7:56 pm

Poprawka jest 15 lub 116 września...
Kazik
Doświadczony Żak

Dołączenie: Śro Sty 21, 2009 3:59 pm

Postprzez Amen w Śro Sie 26, 2009 5:10 pm

Gdybym tylko spotkał Mikołaja w ciemnej uliczce! Przecież to, co ten człowiek wyprawia, to się w pale nie mieści! <Wdech> A teraz pytanie, głównie do starosty. Czy, z bardzo istotnych przyczyn, takich jak wcześniej planowany, nieodwołalny wyjazd za granicę, można przyjść na poprawkę 4 września a nie 15? pozdrawiam.
Rewolucja, panie Lenin- rewolucja!
Awatar użytkownika
Amen
Żak

Dołączenie: Czw Paź 16, 2008 4:48 pm

PoprzedniaNastępna

Powróć do Nauka administracji

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość