KOŁo

Re: KOŁo

Postprzez Kajol w Sob Kwi 04, 2009 10:03 am

Jak chcemy to zaliczyć,to proponuję o tym pomyśle nawet nie wspominać Morawskiemu ;)
Awatar użytkownika
Kajol
Doświadczony Żak

Dołączenie: Śro Sty 28, 2009 9:36 pm

Postprzez vladimir w Sob Kwi 04, 2009 12:16 pm

No i odezwała sie znaczyni wszystkiego - Ewuncja. Próbowałaś kiedys to zrobic? Jeżeli nie to skad wiesz czy sie nie da? Taka mądra zawsze i hop do przodu jesteś a jakoś nigdy tego na żywo nei widać. Jakoś sie tak czaisz. Tak czekam i czekam kiedy zaczniesz działać sama a tu lipa... Ale dobra nie pisze nic wiecej bo mi sie oberwie że sie tematu nei trzymam. Tak czy siak jak uda mi sie dorwać prof. Morawskiego przed środą to sie go zapytam:P
jest jak jest bo jest jak jest
Awatar użytkownika
vladimir
Moderator Globalny

Dołączenie: Czw Paź 16, 2008 3:57 pm

Postprzez anuch w Sob Kwi 04, 2009 1:24 pm

mysle ze to nie jest dobry pomysl... a juz na pewno nie powinieneś podejmować takiej decyzji i " tak czy siak" sobie do profesora pojsc....termin zostal ustalony i koniec... mi tez to psuje wizje super dlugiego weekendu ale trudno... :wojak: :D
anuch
Żak

Dołączenie: Pon Paź 20, 2008 5:34 pm

Postprzez vladimir w Sob Kwi 04, 2009 2:41 pm

a czemu nie? starosty nie było jak wykładowca to powiedział. Jestem studentem jak każdy i mam prawo sie pójść i zapytać wykładowcy. Będę mówił w swoim imieniu i pytał o swoje sprawy , ale to jest wszystko jeśli - jeśli w poniedziałek go gdzieś znajdę.
Awatar użytkownika
vladimir
Moderator Globalny

Postprzez ewuncja w Sob Kwi 04, 2009 9:11 pm

Zanim coś się zrobi trzeba pomyśleć a nie tak na hura. Jakoś nie jestem jedną, która twierdzi, że pójście do Morawskiego to zły pomysł. Nie uważam się znawczynię wszytskiego, ale są sprawy, które są oczywiste ( jak widać nie dla wszystkich). A co do ujawniania się, to co może mam wyjść na środek audytorium i powiedzieć " Tak to ja Ewuncja,zła kobieta, która próbuje sprowadzić niektórych na ziemię i uzmysłowić pewne sytuacje, żeby uniknąć kompromitacji roku etc." ? Tak bardzo chcesz mnie poznać? Potrzebne Ci to do szczęścia? Jest mi za dobrze w życiu, żeby uszczęśliwiać takie osoby jak Ty. Jeżeli z czymś się nie zgadzam, bądź mam jakieś propozycje to mówie to tym osobą, które powinny o tym wiedzieć. Widzę, że masz niewykorzystany "potencjał" przywódczy i chciałbys się w czymś wykazać, to proponuje Ci przyjmij jednak ta posadkę starosty grupowego,będziesz miał pole do popisu i przy okazji może wyleczysz swoje kompleksy... ;)
ewuncja
Czempion wśród Żaków

Dołączenie: Pią Paź 17, 2008 8:06 am

Postprzez vladimir w Sob Kwi 04, 2009 11:03 pm

ale ja wiem kim jesteś:) i dlatego o tym mówie. zawsze hop do przodu a ile razy trzeba było z wykładowcą coś ustalic bo o coś pytał to siedziałaś i nic nie mówiłaś. Zasadniczo to chyba tylko na forum tak aktywna jesteś bo na roku sie nie ujawniasz zbytnio:P
co do pójscia i spytania to cały czas podreślam - jeżeli go spoktam w poniedziałek albo zastane u niego w kanciapie to się zapytam.
a co do posady starosty grupowego to sie nei pcham i nie mam zamiaru:P
osobiscie uważam że nie jest potrzebny w mojej grupie. Ludzie potrafią wystarczająco dobrze zadbać o swoje interesy i nie trzeba im człowieka który zrobi to za nich:P
Awatar użytkownika
vladimir
Moderator Globalny

Postprzez dreamcatcher27 w Nie Kwi 05, 2009 8:23 am

O matko, ale dyskusja!!! Moim zdaniem rzeczywiście nie ma potrzeby pchać się do Morawa i to przekładać. Może się zgodzić, ale może też rzucić w kogoś jakąś książką lub odwinąć mu z teczki:D Nie nie, ja bym nie ryzykowała:)
dreamcatcher27
Doświadczony Żak

Dołączenie: Śro Lis 12, 2008 8:50 pm

Postprzez ewuncja w Nie Kwi 05, 2009 8:40 am

Ja nie jestem od ustalania czegoś z wykładowcą od tego jest starosta, ustalać z nim moge jedynie w sprawach indywidualnych. Nie będę wcinać się staroście i robić mu zamieszania. Co najwyżej swoje uwagi przekazuje właśnie jemu. Po to się wybiera staroste, żeby nas reprezentował i był naszym pośrednikiem w sprawach grupowych.
Profesor słynie z nieprzewidywalności, więc może Cię opieprzyć, wyrzucić, rzucić czymś,a w dodatku jest pamiętliwy. Jak sobie zapamięta, że ktoś go z naszego roku zirytował to może być problem z zaliczeniem koła. Wystarczająco cięzko jest u niego cokolwiek zaliczyć, bo wszytsko zależy od jego humoru. Akurat dobrze orientuje się co do tej osoby, ponieważ mam kontakt z ludźmi z prawa, a oni już od zeszłego semestru z nim mają wykłady.
Tak czy owak rób co chcesz, bynajmniej nie pochwalam tego, jak zresztą inne osoby też.
To tyle co na ten temat myśle.
ewuncja
Czempion wśród Żaków

Dołączenie: Pią Paź 17, 2008 8:06 am

Postprzez vladimir w Nie Kwi 05, 2009 10:41 am

Po pierwsze. Starosta wie bo rozmawiałem z nim osobiście. Co do wyboru starosty to sie nie bede wypowiadał bo swoje zdanie już kiedyś wypowiedziałem. Po drugie - może być zły ale może i nie być - sama mówisz że zależy od humoru. A co do prawa to ponawiam moją propozycje która już się chyba pojawiła kiedyś - jak Ci się podoba tam to sie tam przenieś i będzie:P
Sprawa wciaż jest otwarta a do jutra jest jeszcze troche czasu:) Dziś i tak nic nie zdziałam:/
ps. bardzo ciekawie zmieniasz to swoich wypowiedzi - cos w tym jest - może czas przedstawic światu kim jesteś? Tak! niech sie dowiedzą kim jest Ewuncja! :wojak: hahahahaha joke:P
Awatar użytkownika
vladimir
Moderator Globalny

Postprzez Kazik w Nie Kwi 05, 2009 12:15 pm

Zamiast się kłócić, powiedzcie na czym będzie polegała teoretyczna część koła (ta oprócz zadań)...

Bardzo proszę o dokładny opis tego co ma być na Kole, zorientowanej osoby. Z góry wielkie dzięki.
Kazik
Doświadczony Żak

Dołączenie: Śro Sty 21, 2009 3:59 pm

PoprzedniaNastępna

Powróć do Logika prawnicza

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości