Egzamin komisyjny?? warunek??

Re: Egzamin komisyjny?? warunek??

Postprzez Kajol w Czw Mar 05, 2009 12:15 pm

Ona NIGDY nie ma szczerych chęci...coś mi się wydaje,że ona czerpie perwersyjną wręcz satysfajcję z tego,że nas oblewa...Taka bestia mściwa...a powinna wnuki bawić... ;)
Awatar użytkownika
Kajol
Doświadczony Żak

Dołączenie: Śro Sty 28, 2009 9:36 pm

Postprzez całkiem_wyluzowana w Czw Mar 05, 2009 12:30 pm

moze zamiast juz sie rozczulac, to wezmiemy sie do rzeczy? moim zdaniem byloby to raczej wskazane ;) wiec moze ktos odpowie na moja prosbe ? ;)
całkiem_wyluzowana
Żak Debiutant

Dołączenie: Wto Sty 27, 2009 11:22 pm

Postprzez Hadney w Czw Mar 05, 2009 2:23 pm

Nie wiem czy wnuki ma ale lepiej zeby nic z czescia jej genów się nie rozmnażało bo to tylko przyniesie tragedie dla ludzkosci ;) A jak wnuki ma to powinnismy zlozyc im najszczersze kondolencje bo taka babcia to zaden powod do dumy
Żaneta gr I
e-mail : hadney@vp.pl / hadney@wp.pl
gg -7928563
Awatar użytkownika
Hadney
Doświadczony Żak

Dołączenie: Sob Paź 18, 2008 3:08 pm
Miejscowość: Włocławek

Postprzez vladimir w Czw Mar 05, 2009 3:46 pm

byłem w dziekanacie sie pytać o ten warunke. Wzór jest na stronie - usos - pani z dziekanatu powiedziała że liste przedmiotów co są na wykazie można skrócić. Takie podanie plus uzupełniony index ze wszystkimi wpisami przynosi się do dziekanatu i wtedy jest rozpatrywana prośba o warunek. Można to zrobić w dowolnym momencie czyli do końca drugiego semestru - czyli wg mnie do września:)
jest jak jest bo jest jak jest
Awatar użytkownika
vladimir
Moderator Globalny

Dołączenie: Czw Paź 16, 2008 3:57 pm

Postprzez honda w Czw Mar 05, 2009 5:47 pm

Oczywista sprawa że do września bo mamy rozliczenie roczne i czy ktoś będzie miał jeden warunek czy 6 to i tak go dopiero mogą skreślić z listy po 2 semestrze. Z tego wynika jeszcze jeden fakt: w razie gdyby się komuś coś nie udało to może podchodzić do sesji letniej. Jeżeli ją zaliczy i zaliczy warunki to jest na 3 semestrze. Jeżeli warunków nie zaliczy to znowu jest na pierwszym semestrze z tym, że podczas sesji zimowej zalicza tylko to, z czego miał warunki - 2 semestr w takim wypadku to tylko formalne przepisanie ocen.

Jaka ja żem mondra :idol:
Awatar użytkownika
honda
Doświadczony Żak

Dołączenie: Sob Lis 22, 2008 2:35 pm

Postprzez Hadney w Pią Mar 06, 2009 2:35 pm

Mozna pozniec miec przedmioty z drugiego roku ale ja nie wiem czy pozostanie na tym wydziale to inteligentne rozwiazanie
Żaneta gr I
e-mail : hadney@vp.pl / hadney@wp.pl
gg -7928563
Awatar użytkownika
Hadney
Doświadczony Żak

Dołączenie: Sob Paź 18, 2008 3:08 pm
Miejscowość: Włocławek

Postprzez luuuzna w Nie Mar 08, 2009 8:27 pm

Tylko ja, słońce plaża, morze...i podręcznik Kustry :D
:idol:
(--> plany na wakacje ) :lol:
Awatar użytkownika
luuuzna
Doświadczony Żak

Dołączenie: Nie Paź 19, 2008 8:56 pm

Poprzednia

Powróć do Prawoznawstwo

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości