Egzamin komisyjny?? warunek??

Re: Egzamin komisyjny?? warunek??

Postprzez Hadney w Śro Mar 04, 2009 6:39 pm

Martusia jak chcesz to mozesz kandydowac w przyszlym roku na staroscine .
Żaneta gr I
e-mail : hadney@vp.pl / hadney@wp.pl
gg -7928563
Awatar użytkownika
Hadney
Doświadczony Żak

Dołączenie: Sob Paź 18, 2008 3:08 pm
Miejscowość: Włocławek

Postprzez Yekaterina w Śro Mar 04, 2009 6:46 pm

Zauważyłam ciekawą prawidłowość. Ile razy coś nie idzie, to wszyscy najeżdżają na Starostę. :wojak: To chyba nie najlepsza metoda. Arek stara się, jak może. Co do Kustry, to podejrzewam, że nawet gdyby Duch Święty jej się ukazał, to nie zrobiłaby kolejnej poprawki. Bo to jest po prostu Kustra i koniec. Lepiej w takich sytuacjach przynajmniej starać się być w miarę zgraną paczką, niż wzajemnie sobie wrzucać kłody pod nogi - to nie jest w niczyim interesie :)
gg 439515
Awatar użytkownika
Yekaterina
Żak Specjalista

Dołączenie: Wto Paź 21, 2008 2:06 pm

Postprzez aguniak w Śro Mar 04, 2009 8:53 pm

no i racja, Kustra jest jaka jest... ma swoj styl... za nia sie nie trafi... sprawdza prace, nie sprawdza, rozmawia ze studentami, nie rozmawia... ch*j ja tam wiedzial... czasami z takimi ludzmi nie da sie nic zalatwic... a Arek sie przeciez nie bedzie przed nia plaszczyl jak idiota... z wykladowcami sie nie wygra... trzeba to wreszcie zrozumiec, im szybciej tym lepiej :) pozdrawiam, milego wieczoru...
droga do sukcesu jest zawsze w budowie
Awatar użytkownika
aguniak
Czempion wśród Żaków

Dołączenie: Czw Paź 16, 2008 8:03 pm

Postprzez całkiem_wyluzowana w Śro Mar 04, 2009 9:21 pm

ja mam prosbe, mianowicie czy moglby ktos podac link do podania o wpis warunkowy? nie moge sie go doszukac na stronce.. i jakby ktos sie orientowal co, jak, gdzie, do kiedy trzeba - to bylabym wdzieczna ;)
całkiem_wyluzowana
Żak Debiutant

Dołączenie: Wto Sty 27, 2009 11:22 pm

Postprzez fok@S w Śro Mar 04, 2009 9:30 pm

przyłączam sie do prośby... i w jakim terminie to sie składa jest jakoś okreslone?
Ostatnio edytowany przez fok@S, Śro Mar 04, 2009 9:35 pm, edytowano w sumie 1 raz
maszeruj albo giń!
fok@S
Żak

Dołączenie: Nie Paź 26, 2008 1:20 pm

Postprzez Hadney w Śro Mar 04, 2009 9:32 pm

Na to jest sporo czasu

Ciocia Kustra poprostu musiala zarobic na nowa biuzuterie :P pewnie przed sprawdzaniem prac poszla do jubilera i oszacowala ile z nas musi oblac aby miec swoje upragnione swiecidelko :D
Żaneta gr I
gg -7928563
Awatar użytkownika
Hadney
Doświadczony Żak

Postprzez Martusia w Śro Mar 04, 2009 10:01 pm

Ty sie Agnieszka nie wtracąj bo ciebie to nie dotyczy!!!zdałaś prawoznawstwo za pierwszym podejściem, to siedz cicho i sie z tego ciesz, ze mialas tyle szcześcia.
A co do starosty, to nie naskakuje na niego, tylko poprostu uważam,ze jak się coś juz robi, to porządnie, a nie tak na "łapu capu".
Martusia
Żak Debiutant

Dołączenie: Nie Paź 26, 2008 10:12 pm

Postprzez Justyna89 w Śro Mar 04, 2009 10:07 pm

Fakt, że nam tym wydziale to trzeba mieć nieprzeciętne szczęście. Szczególnie, gdy ktoś nie czyta prac... :|
Justyna89
Doświadczony Żak

Dołączenie: Czw Sty 15, 2009 9:35 pm

Postprzez Archi1989 w Śro Mar 04, 2009 10:19 pm

Nigdy nie robie nic na łapu-capu :!: :!: Jezeli nie wiesz co robiłem potem i czy sie nie starałem dalej to nie masz prawa zarzucać mi, ze nie starałem się :!: Powiedziała, że jest jedna poprawka i koniec :!: Za drugim razem powtórzyła to i powiedziała, że była okazja poprawić, a to nie w Jej interesie, że ktos nie zdał prof. Witkowskiego i ma 2 warunki. Wiec Marto jeżeli nie wiesz jak było naprawde to nie zarzucaj mi olewawczego stosunku do spraw, które dotycza cześci osob z wydziału :!: :!:
GG: 5937022
Archi1989
Starosta roku

Dołączenie: Czw Paź 16, 2008 12:06 pm
Miejscowość: Toruń

Postprzez Hadney w Śro Mar 04, 2009 10:52 pm

Tak i tu przypomne jej slowa ktore dotyczyly jej szczerych checi abysmy zaliczyli jej przedmiot
Poprostu smiech ....
Żaneta gr I
gg -7928563
Awatar użytkownika
Hadney
Doświadczony Żak

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawoznawstwo

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość