wyniki poprawki

Re: wyniki poprawki

Postprzez Aneta w Wto Mar 03, 2009 6:13 pm

Są już wyniki na usosie... :evil: Więc już raczej nie da się nic zrobić.
Aneta
Żak Specjalista

Dołączenie: Czw Paź 16, 2008 2:45 pm
Miejscowość: Szczecinek/ Torun

Postprzez Hadney w Wto Mar 03, 2009 8:59 pm

Powiem tak : ON SIĘ NIE PRZEJĘZYCZYŁ ! Aż taka głucha to nie byłam i wyraznie slyszalam poprawka poprawki dla tych ktorym dzisiaj sie nie uda
Po drugie nawet jesli nasz profesor jest taki pewien to zauwazcie iz nie bylismy z nim sami ale byly 3 pomocników . Coz warto moze by wspomniec dziekanowi że po raz kolejny nas wrobił ... I tak powinnismy sie cieszyc ze nie uznal ze ZNOWU MAMY CZELNOSC GO OSZUKIWAC I WMAWIAC ZE TAK POWIEDZIAŁ
Na mlode doktorantki nie ma co liczyć bo sami widzieliscie jak sie zachowywaly ...
Żaneta gr I
e-mail : hadney@vp.pl / hadney@wp.pl
gg -7928563
Awatar użytkownika
Hadney
Doświadczony Żak

Dołączenie: Sob Paź 18, 2008 3:08 pm
Miejscowość: Włocławek

Postprzez lele w Wto Mar 03, 2009 9:38 pm

bylam dzis po wpis ( dla wyjasnienia, zaliczylamw pierwsyzm terminie). przedstawil mi wyglad sprawy od swojej strony: owszem podzielil nas nie rowno i ze wie, ze z jego podzialu ok 1/3 a moze mniej to byl rzad 2, ale nie bylo to 15 czy 20 osob. wyjasnilam takze, ze na prawoznastwie wcale nie bylo tak samo, tylko ze 3 osoby nie oddaly prac ( myslal, ze tez pozamienialismy rzedy). z tego co mowil, wywnioskowalam ze najbardziej go boli to, ze zdecydowanie mniej osob chodzilo na wyklady i sie nie spodziewal, ze az tyle osob jest u nas na roku..
szkoda, ze sprawa tak sie potoczyla..
lele
Żak Specjalista

Dołączenie: Pon Paź 20, 2008 7:19 pm

Postprzez Aneta w Wto Mar 03, 2009 9:48 pm

Tak, a najśmieszniejsze jest to, że dużo osób, które chodziły na każdy lub prawie każdy wykład wcale nie zaliczyło... Powinien puszczać listy, byłoby może lepiej...
Aneta
Żak Specjalista

Dołączenie: Czw Paź 16, 2008 2:45 pm
Miejscowość: Szczecinek/ Torun

Postprzez Hadney w Wto Mar 03, 2009 9:51 pm

Dokładnie Aneta :) Zamiast zachecic do uczeszczania na wyklady to zniechecaja bo pokazuja ze tak czy inaczej mozna oblac . Cale szczescie ze nie mam fakultetow z nim i nei musze sie patrzec na tego czlowieka . Jaki kolwiek szacunek do niego stracilam .
Żaneta gr I
e-mail : hadney@vp.pl / hadney@wp.pl
gg -7928563
Awatar użytkownika
Hadney
Doświadczony Żak

Dołączenie: Sob Paź 18, 2008 3:08 pm
Miejscowość: Włocławek

Postprzez KasiaP w Wto Mar 03, 2009 10:07 pm

Moze jeszcze nie wszystko stracone może uda sie go ublagac o dodatkowy termin gdy troche ochłonie przeciez jak 70 osob ma zdawac warunek
KasiaP
Doświadczony Żak

Dołączenie: Sob Paź 18, 2008 4:19 pm

Postprzez Kazik w Wto Mar 03, 2009 11:41 pm

niech oni wszyscy żują gnój niech się nażrą! tyle...
Kazik
Doświadczony Żak

Dołączenie: Śro Sty 21, 2009 3:59 pm

Postprzez Beata w Śro Mar 04, 2009 12:26 pm

Jestem również w tej trudnej sytuacji, że ten egzamin zakończył moją karierę na administracji :cry: Z tego względu, że administracja to dla mnie dodatkowy kierunek, nie przysługuje mi warunek. Chce z tym problemem udać się do prodziekana i spytać co w tej sytuacji jeszcze możemy zrobic. Może uda mu się przedstawić ten problem, że Witkowski oblał tyle osób, co wcześniej się nie zdarzało.
Może macie jakieś inne pomysły :?:
Beata
Żak

Dołączenie: Nie Paź 19, 2008 11:24 pm

Postprzez AguSia w Śro Mar 04, 2009 7:29 pm

A może by tak starosta poszedł jeszcze raz na spokojnie z nim porozmawiać?? no kurde nie może być tak że tyle osób oblało.. w końcu oni są dla nas a nie my dla nich.. a jak to nie pomoże to można by spróbować z jakims pismem do dziekana w tej sprawie albo nawet jakąś delegacje do niego wysłać żeby wyjaśniła tą całą sytuacje i może to coś pomoże.. :( :( :( :cry: :cry:
AguSia
Żak Specjalista

Dołączenie: Czw Lis 27, 2008 7:33 pm

Postprzez lucyfer1989 w Śro Mar 04, 2009 8:17 pm

Trzeba porozmawiac z prof. Witkowskim i poprosic o jeszcze jedna szanse, poki nie jest jeszcze zapozno. To naprawde nieprzyjemna sytuacja dla nas wielu;/ wiec mysle, ze warto podjac jakies kroki.... Uwazam, ze pomysl z ta delegacja do profesora wcale nie jest zly, w koncu lezy to w naszym interesie... Musimy sprobowac;)
Pozdrawiam
lucyfer1989
Żak Debiutant

Dołączenie: Śro Paź 22, 2008 5:19 pm

PoprzedniaNastępna

Powróć do Konstytucyjny system organów państwa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości