POPRAWKA EGZAMINU!!

Re: POPRAWKA EGZAMINU!!

Postprzez aguniak w Wto Lut 24, 2009 9:51 pm

ewuncja, jak zdalas to sie nie odzywaj...

radze wszystkim odlozyc sobie kase na warunek, powodzenia w piatek
droga do sukcesu jest zawsze w budowie
Awatar użytkownika
aguniak
Czempion wśród Żaków

Dołączenie: Czw Paź 16, 2008 8:03 pm

Postprzez ewuncja w Wto Lut 24, 2009 9:58 pm

a przepraszam, czy to jakiś wyznacznik, że jak ktoś zdał to nie ma prawa zabierać głosu? Nie ośmieszaj się, sprawa mnie również dotyczy jak i całego roku, bo przez własnie takie zachowanie niektórych jednostek mamy teraz znakomitą reputacje.
ewuncja
Czempion wśród Żaków

Dołączenie: Pią Paź 17, 2008 8:06 am

Postprzez monika.g w Wto Lut 24, 2009 10:00 pm

ja byłam np dzisiaj, nie wiem czy to z mojego powodu czy nie, nie sądzę żebym czymś go uraziła, nie byłam pytać się o egzamin i w ogóle nie miałam zamiaru poruszać na nowo całej tej sytuacji - czego też nie zrobiłam, miałam pewne prywatne sprawy, z których nie muszę się raczej spowiadać, chodziło mi raczej o poprawkę. a dyżury są chyba po to, żeby studenci mogli przychodzić w sprawach indywidualnych dotyczących jednostki a nie całej grupy prawda?

i żeby nikt nie zaczął na mnie jechać i źle nie zrozumiał - nie chciałam zmieniać terminu poprawki itp więc nie widzę w swoim czynie żadnego problemu.
Ostatnio edytowany przez monika.g, Wto Lut 24, 2009 10:04 pm, edytowano w sumie 1 raz
monika.g
Doświadczony Żak

Dołączenie: Nie Paź 19, 2008 10:01 pm

Postprzez aguniak w Wto Lut 24, 2009 10:02 pm

wiesz ja napisalam prace na 3, nie zdalam tylko kontytucyjnego i moge miec warunek... a reputacja mnie g.... obchodzi!!!!!! nie interesuje mnie opinia roku tylko mojej osoby!!!!! spojrz prawdzie w oczy tu kazdy dba tylko o swoj tylek!

ps. twoja inteligencja cie przerasta....
Awatar użytkownika
aguniak
Czempion wśród Żaków

Postprzez ewuncja w Wto Lut 24, 2009 10:07 pm

a jakbyś nie wiedziała, że tak naprawde rok= studenci a Ty jestes jednym z nich, w takich przypadlkach jest odpowiedzialność zbiorowa, bo profesorowie nie są w stanie zapamiętać wszytskich z osobna. Nieważne, nie zamierzam się wykłócać, bo to nie ma sensu.Co się stało się nie odstanie...
Ostatnio edytowany przez ewuncja, Wto Lut 24, 2009 10:09 pm, edytowano w sumie 1 raz
ewuncja
Czempion wśród Żaków

Dołączenie: Pią Paź 17, 2008 8:06 am

Postprzez Archi1989 w Wto Lut 24, 2009 10:08 pm

Szczerze Ci koleżanko współczuje! Jestes zadufana w sobie egoistka. Wychodzisz z załozenia, ze jak przejebane Ty masz, to musza miec wszyscy, tak? Gratuluje, mam nadzieje, ze Cie zycie kiedys przez to porzadnie w dupe kopnie... ŻAL!!
GG: 5937022
Archi1989
Starosta roku

Dołączenie: Czw Paź 16, 2008 12:06 pm
Miejscowość: Toruń

Postprzez Dogulu w Wto Lut 24, 2009 10:13 pm

Tak sobie czytam i nie wierzę własnym oczom... Ktoś tu ma problem z sobą i to wielki. Nawet nie wiem jak skomentować, bo po prostu brak słów.
Dogulu
Nowicjusz

Dołączenie: Pią Paź 24, 2008 3:06 pm

Postprzez Justyna89 w Wto Lut 24, 2009 10:16 pm

Zamiast sie kłócić to może byśmy zastanowili się czy iść do Witkowskiego czy nie. I tak te kłótnie nic nam nie dadzą więc dajcie już sobie spokój...
Justyna89
Doświadczony Żak

Dołączenie: Czw Sty 15, 2009 9:35 pm

Postprzez aguniak w Wto Lut 24, 2009 10:16 pm

jesli to bylo do mnie to Arek zle mnie zrozumiales...

nie chodzilo mi o to ze wszyscy musza miec przejebane razem ze mna...

nie rozumiem intencji twojego postu...moj post byl skierowany do kolezanki ewuncji...

nie znasz mnie Arek, wiec nie wiesz czy życie juz mnie w dupe nie kopnelo...

a zalem mozna okreslic caly ten wydzial, gdzie sie dziwne rzeczy dzieja i brak tu sprawiedliwosci...

milego wieczoru

ps. jesli myslisz ze to ja bylam u witkowskiego dzis to nigdy u niego nie bylam i nie rozmawialam z nim!
Awatar użytkownika
aguniak
Czempion wśród Żaków

Postprzez monika.g w Wto Lut 24, 2009 10:22 pm

szczerze mówiąc nie radzę do niego iść, serio. mimo że przyszłam do niego w sumie z zupełnie inną sprawą niż ta, która miała miejsce 10 lutego to nie chciał ze mną w ogóle rozmawiać. także moim zdaniem nie ma co, musimy pokornie czekać do pt i tyle.
monika.g
Doświadczony Żak

Dołączenie: Nie Paź 19, 2008 10:01 pm

PoprzedniaNastępna

Powróć do Konstytucyjny system organów państwa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości