PLAN ZAJĘĆ FAKULTETÓW

Re: PLAN ZAJĘĆ FAKULTETÓW

Postprzez Nina w Nie Lut 22, 2009 2:10 pm

a czy jak się już wypiszę na usosie z któregoś fakultetu i zapisze na inny, to dalej muszę się udać po tą zgodę do Dziekana ?
Nina
Żak Debiutant

Dołączenie: Czw Paź 16, 2008 11:12 pm

Postprzez marvinkks w Nie Lut 22, 2009 4:10 pm

ewuncja napisał(a):Postępowanie podatkowe jest od 18:30 - 20

Na 100% pewna jesteś :?:

Podłączam się do pytania Niny, czy zgoda dziekana jest mimo wszystko potrzebna przy zmianie fakultetu
marvinkks
Żak

Dołączenie: Śro Paź 22, 2008 3:20 pm

Postprzez scorpio85 w Nie Lut 22, 2009 9:55 pm

A mam pytanie czy na przedmiot "prawo funkcjonariuszy ochrony bezpieczeństwa" mogę się zarejestrować? Czy on jest dla administracji zaocznej? Juz różne wersje słyszałem, ze to tylko dla 2 roku i takie tam.
scorpio85
Żak Specjalista

Dołączenie: Pią Lut 20, 2009 2:12 am

Postprzez Jarząb w Pon Lut 23, 2009 7:54 am

Ja sie na to zapisalem, skoro usos pozwala to czemu nie? Ma ktos pojecie czy fakultety zaczynaja sie do dzisiaj tak jak zajecia czy w innym terminie?
Jarząb
Doświadczony Żak

Dołączenie: Sob Sty 24, 2009 4:09 pm
Miejscowość: Kołobrzeg

Postprzez honda w Pon Lut 23, 2009 1:07 pm

Od dziś podobno, z tym że stosunki polsko-ukraińskie są od 6 marca :D
Awatar użytkownika
honda
Doświadczony Żak

Dołączenie: Sob Lis 22, 2008 2:35 pm

Postprzez monika.g w Pon Lut 23, 2009 1:09 pm

Nina napisał(a):a czy jak się już wypiszę na usosie z któregoś fakultetu i zapisze na inny, to dalej muszę się udać po tą zgodę do Dziekana ?

byłam się dzisiaj zapytać i tak, mimo to musisz zanieść podanie o zmianę do dziekanatu. Musisz napisać z jakiego przedmiotu rezygnujesz i w to miejsce na który chcesz się zapisać i podać powód np. że koliduje z ćw. nawet jeśli już się zmieniło przedmiot na usosie to należy i tak to podanie napisać i dostarczyć do dziekanatu.
monika.g
Doświadczony Żak

Dołączenie: Nie Paź 19, 2008 10:01 pm

Postprzez scorpio85 w Pon Lut 23, 2009 4:39 pm

monika.g napisał(a):
Nina napisał(a):a czy jak się już wypiszę na usosie z któregoś fakultetu i zapisze na inny, to dalej muszę się udać po tą zgodę do Dziekana ?

byłam się dzisiaj zapytać i tak, mimo to musisz zanieść podanie o zmianę do dziekanatu. Musisz napisać z jakiego przedmiotu rezygnujesz i w to miejsce na który chcesz się zapisać i podać powód np. że koliduje z ćw. nawet jeśli już się zmieniło przedmiot na usosie to należy i tak to podanie napisać i dostarczyć do dziekanatu.

Co za bzdura nie wierzę w to:D ja już tyle razy się wypisywałem i zapisywalem, że musiałbym całą kupkę tych podań napisać...
scorpio85
Żak Specjalista

Dołączenie: Pią Lut 20, 2009 2:12 am

Postprzez monika.g w Pon Lut 23, 2009 5:12 pm

przecież sobie tego nie wymyśliłam :/ napisałam to co usłyszałam, i myślę, że nie musisz przynosić podania za każdym razem jak zmieniasz przedmiot, tylko już dla tej ostatecznej zmiany, jak już będziesz zdecydowany. i wtedy piszesz przedm z ktorego chcesz sie wypisac (i w to miejsce wpisujesz chyba ten przedmiot, ktory wybrales za pierwszym razem, w zeszlym roku jeszcze) i piszesz przedmiot na ktory jestes zdecydowany i swojej decyzji nie zmienisz.
monika.g
Doświadczony Żak

Dołączenie: Nie Paź 19, 2008 10:01 pm

Postprzez honda w Pon Lut 23, 2009 7:29 pm

bez sensu .... ja się wczoraj zalogowałam dopiero więc może muszę zanieść do dziekanatu usprawiedliwienie dlaczego tego wcześniej nie zrobiłam :D
Awatar użytkownika
honda
Doświadczony Żak

Dołączenie: Sob Lis 22, 2008 2:35 pm

Postprzez elcomendante w Wto Lut 24, 2009 12:45 pm

co za burdel z tymi fakultetami... co to w ogóle ma być :?: Plan ustalany dopiero po zapisach. I w końcu tak wytężyli umysły, że połowa fakultetów koliduje z innymi zajęciami. Teraz chcesz się przepisać, to podanie składaj i to jeszcze z usprawiedliwieniem za ich błędy. To w końcu można się zapisywać na inne przedmioty niż te które są dla administracji I roku w semestrze letnim czy nie? Teoretycznie tak nie można, ale usos daje taką możliwość więc?
Awatar użytkownika
elcomendante
Doświadczony Żak

Dołączenie: Sob Lis 08, 2008 12:05 am

PoprzedniaNastępna

Powróć do Fakultety

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości