WYNIKI EGZAMINU [ANKIETA]

Czy zdałaś/zdałeś Konstytucyjny system organów państwa za pierwszym pisemnym terminem?

tak
37
44%
nie
45
53%
nie pisałam/em
2
2%

Razem głosów : 84

Re: WYNIKI EGZAMINU [ANKIETA]

Postprzez zabka_179 w Nie Lut 22, 2009 1:19 am

nie... to wcale nie jest dziwne. Jak już wcześniej napisał Starosta to rząd I raczyło napisać aż 75% naszego roku. Egzaminu nie zaliczyło 95 osób. Nawet gdyby oblał cały rząd II to druga połowa musiałaby być z rzędu I. Czysta matematyka! Poza tym osoby są osoby z II rzędu, które nie zaliczyły. Jak też osoby z rzędu I które zaliczyły. Nie ukrywam, że moim zdaniem trafiłam na łatwiejsze pytania a przynajmniej mi bardziej odpowiadające, chociaż były strasznie rozbudowane. Nie piszcie więc że wszyscy z II rzędu mieli gwarantowane zaliczenie tego egzaminu bo ubliżacie osobom które sie do niego przygotowały tak jak życzył sobie tego wykładowca!
zabka_179
Doświadczony Żak

Dołączenie: Wto Sty 06, 2009 5:49 pm

Postprzez dreamcatcher27 w Nie Lut 22, 2009 2:28 am

A ja mam propozycję:) Może by tak przestać przestać płakać nad rozlanym mlekiem, pogodzić się, że nasz rok miał po prostu pecha i spróbować w sposób grzeczny to przekazać profesorowi. No i nie "obwiniajmy się" nawzajem za zdanie i niezdanie egzaminu, bo WPiA to loteria i jeśli ktoś o tym nie wiedział wcześniej, właśnie się przekonał:D Aha... i nie sądzę, że wszyscy profesorowie będą się teraz na nas mścili i czyhali na nasze małe potknięcie! Za dużo widzieli i wiedzą ile jeszcze zobaczą:)
dreamcatcher27
Doświadczony Żak

Dołączenie: Śro Lis 12, 2008 8:50 pm

Postprzez scorpio85 w Nie Lut 22, 2009 2:45 pm

Gratuluję zdania i nikomu nie chciałem pomniejszać faktu zdania egzaminu :) Może po prostu mi subiektywnie pytania z mojego rzędu wydały się trudniejsze...Zresztą nieistotne.
scorpio85
Żak Specjalista

Dołączenie: Pią Lut 20, 2009 2:12 am

Poprzednia

Powróć do Konstytucyjny system organów państwa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości