Wpisy poprawkowiczów

Wpisy poprawkowiczów

Postprzez anka_filiżanka w Śro Wrz 01, 2010 11:53 am

Hejka, dziś profesor uraczył nas wiadomością, że wpisy dostaniemy 26 września. Co oczywiście stawia nas w głupiej sytuacji, bo do 20stego musimy zdać indeksy - wypełnione. Dziś dorwałam Jędrzejewskiego i mu zreferowałam całą sytuację, obiecał z psorem pogadać. Co ugadali i czy w ogóle coś ugadali, dowiem się w piątek. Pozdro.
anka_filiżanka
Żak Debiutant

Dołączenie: Sob Lis 01, 2008 4:16 pm

Re: Wpisy poprawkowiczów

Postprzez Łojeny w Śro Wrz 01, 2010 1:09 pm

jezuuu

ludzie w połowie pazdziernika oddaja indeksy i nikt nawet nie jęknie w dziekanacie ...
'Naszym pragnieniem jest Wielka Polska, do niej idziemy choć droga kręta. W sercu nienawiść a w oczach zemsta, my chcemy walczyć, chcemy zwyciężać'
Łojeny
Czempion wśród Żaków

Dołączenie: Śro Sty 21, 2009 9:23 pm

Postprzez anka_filiżanka w Śro Wrz 01, 2010 4:19 pm

Słodko, problem jednak mają głównie osoby, którym przysługuje jeszcze jedna poprawka. Zapomniałam napisać, że w tej sprawie też ide pomęczyć Jędrzeja.
anka_filiżanka
Żak Debiutant

Postprzez anka_filiżanka w Śro Wrz 08, 2010 8:57 am

Są już wyniki w usosie :)
anka_filiżanka
Żak Debiutant

Postprzez anka_filiżanka w Czw Wrz 09, 2010 1:45 pm

Rozmawiałam z Jędrzejem i kwestia wpisów wygląda tak - odbędą się one 26 września, prof. Kalinowski zabierze indeksy tych osób które wpisu nie mają z dziekanatu. Pani w dziekanacie powiedziała, że kto chce wpis musi wsadzić w swój indeks karteczke np z napisem "wpis od prof. Kalinowskiego" bo 'ona nie bedzie przeglądać tej wielkiej sterty bo nie ma czasu'. Nie wiem w jakich godzinach prof. Kalinowski się objawi tegoż dnia, więc nie wiem jak będzie reagował na pojedynczych petentów przychodzących po wpisy.
anka_filiżanka
Żak Debiutant

Postprzez aguniak w Pią Wrz 10, 2010 6:36 am

pewnie będzie źle reagował skoro to niedziela :shock:
droga do sukcesu jest zawsze w budowie
Awatar użytkownika
aguniak
Czempion wśród Żaków

Dołączenie: Czw Paź 16, 2008 8:03 pm

Powróć do Finanse publiczne i prawo finansowe

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość