USTNY U MASTERNIAKA

USTNY U MASTERNIAKA

Postprzez guzqis w Śro Maj 19, 2010 10:14 am

dzisiaj mialem ustny u masterniaka i jak cos czlowiek w porzadku, pytania takie jak byc powinny a nie z kosmosu. Uczylem sie podrecznika tylko 99 str, ktore pokrywa sie z wykladami. Na pewno nie trzeba umiec idealnie by zdac , aczkolwiek nie podpowiada, no ale nie jest srogi ;)
guzqis
Żak Specjalista

Dołączenie: Sob Paź 18, 2008 10:08 am
Miejscowość: bdg

Re: USTNY U MASTERNIAKA

Postprzez aguniak w Sob Cze 05, 2010 1:26 pm

mam pytanie w temacie egzamu ustnego u dr M.M. :D otóż, czy wiążąca jest jakakolwiek lista czy można sobie ot tak wpaść na dyżur, powiedzieć "cześć doktorku :D " i odpowiadać??

liczę na jakieś sensowne odpowiedzi osób, które mają spr info najlepiej od samego dr ;)
droga do sukcesu jest zawsze w budowie
Awatar użytkownika
aguniak
Czempion wśród Żaków

Dołączenie: Czw Paź 16, 2008 8:03 pm

Postprzez vladimir w Sob Cze 05, 2010 4:50 pm

z tego co mi wiadomo lista na ustny obowiązywała do czasu pisemnej zerówki - wszystko inne musisz uzgadniać z doktorem i dopiero jak Ci sam na to zezwoli na coś takiego jak odpowiedź ustna. W czas się zorientowałaś:P
jest jak jest bo jest jak jest
Awatar użytkownika
vladimir
Moderator Globalny

Dołączenie: Czw Paź 16, 2008 3:57 pm

Postprzez aguniak w Sob Cze 05, 2010 6:55 pm

bo w ogóle z tego co wiem z innych źródeł to powiedział coś takiego, że do końca czerwca na dyżury można przychodzić :P ano tak się zorientowałam, bo nabrałam chęci na spotkanie w 4 oczy a testów nie lubię :P
Awatar użytkownika
aguniak
Czempion wśród Żaków

Postprzez Aneta.S w Nie Cze 06, 2010 12:56 pm

Też o tym pomyślałam ale mam pewne pytanie ,czy w środę 9 czerwca (mają być wtedy zajęcia z piątku) dyżury będą odbywały się normalnie? bo w sumie im może nie pasować skoro będą mieli jakieś np. zajęcia czy coś?
Dziękuje za odpowiedz
Aneta.S
Żak Specjalista

Dołączenie: Nie Paź 19, 2008 1:29 pm

Postprzez aguniak w Nie Cze 06, 2010 2:25 pm

teoretycznie jest to piątek co u nas na wydziale oznacza fakultety :) czyli i tak z grubsza dla nas wolne a jak z dyzurami to ja osobiscie nie wiem... moim zdaniem dyzury w ta srode tez powinny byc piatkowe skoro wszedzie zajecia sa z piatku :)
Awatar użytkownika
aguniak
Czempion wśród Żaków

Postprzez Aneta.S w Nie Cze 06, 2010 4:31 pm

Po prostu nie wiem czy warto się do niego wybierać na dyżur w tym tygodniu w środę czy to wogóle sens jest?Ciekawa też jestem czy Masternak zgodziłby się np. na poprawkę ustną jakby komuś nie poszła np. zerówka czy egzamin ?
Aneta.S
Żak Specjalista

Postprzez zabka_179 w Nie Cze 06, 2010 10:23 pm

kiedyś pytałam Masternaka o ten dzień, ponieważ też miałam zamiar iść wtedy na ustny egzamin i powiedział mi że bedzie. No ale jak widać w ostatnich dniach nasi wykładowcy nie należą do zbytnio słownych więc nie mogę zagwarantować że ta informacja jest pewna na 100%
zabka_179
Doświadczony Żak

Dołączenie: Wto Sty 06, 2009 5:49 pm

Postprzez aguniak w Pon Cze 07, 2010 6:27 am

szkoda, że ja się nie zbiorę na tą środę ... ehh :?
Awatar użytkownika
aguniak
Czempion wśród Żaków

Postprzez Aneta.S w Pon Cze 07, 2010 11:47 am

Też niestety wątpię w to,że pójdę ;p ale można iść przecież jeszcze za tydzień, przed egzaminem :)
Aneta.S
Żak Specjalista

Następna

Powróć do Administracyjne postępowanie egzekucyjne

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość