Egzamin komisyjny?? warunek??

Egzamin komisyjny?? warunek??

Postprzez fok@S w Pon Mar 02, 2009 9:50 pm

jak wygląda przebieg egzaminu komisyjnego na naszym wydziale i na jakich warunkach sie odbywa?? (termin złożenia podania) :oops: opłaca sie próbować czy czekać na warunek?? i czy ktoś kto nie zaliczył prawoznawstwa byłby chętny na egzamin komisyjny?? :?:
maszeruj albo giń!
fok@S
Żak

Dołączenie: Nie Paź 26, 2008 1:20 pm

Re: Egzamin komisyjny?? warunek??

Postprzez luuuzna w Pon Mar 02, 2009 10:00 pm

chętna jestem, ale też sama nie wiem na czym to poloega...
Poczekamy zobaczymy - czeka nas nowe dośw. na naszym wydziale
Bez komentarza na temat cioci Ewy o.
Awatar użytkownika
luuuzna
Doświadczony Żak

Dołączenie: Nie Paź 19, 2008 8:56 pm

Postprzez lele w Pon Mar 02, 2009 10:04 pm

nie wiem, nie wiem jak moglo to sie stac. wiecej juz nie jestem w stanie umiec.. jestem chetna. w ogole jak teraz wszytsko wyglada. za co i jak sie zabrac? kiedy ma dyzur? ja bym zobaczyla swoja prace.

ponoc gdy jest wiecej niz x osob, mozna zlozyc podanie do prodziekana gdy sie czlowiek nie zgadza z ocena. komisja sklada sie z 3 osob, ktorzy przepytuja lub pisze sie przy nich swoja prace

§ 35

1. Na wniosek studenta, który nie zdał egzaminu, złożony w terminie trzech dni od daty ogłoszenia wyniku, w którym zgłasza on:
1. uzasadnione zastrzeżenia co do bezstronności egzaminatora lub,
2. wystąpienie okoliczności wskazujących na nieprawidłowe przeprowadzenie egzaminu,
dziekan może zarządzić egzamin komisyjny, który powinien odbyć się w najkrótszym możliwym terminie od dnia złożenia wniosku.
2. Egzamin, o którym mowa w ust. 1, przeprowadza komisja powoływana przez dziekana. Egzaminatorem w komisji jest drugi specjalista z przedmiotu, z którego egzamin zarządzono, a jeśli nie jest to możliwe - specjalista z dyscypliny pokrewnej. W egzaminie na wniosek studenta uczestniczy w charakterze obserwatora przedstawiciel samorządu studenckiego.
3. Jeżeli wniosek złożony na podstawie ust. 1 pkt a) dotyczy egzaminu przeprowadzonego w formie pisemnej, komisja, o której mowa w ust. 2 dokonuje ponownego sprawdzenia pracy.
4. Uzyskanie oceny pozytywnej z egzaminu komisyjnego unieważnia poprzedni wynik egzaminu.

§ 36
lele
Żak Specjalista

Dołączenie: Pon Paź 20, 2008 7:19 pm

Postprzez honda w Pon Mar 02, 2009 10:22 pm

Dyżury ku**a Kustra ma w środę od 15 do 16. Ja idę do niej i jej nasram na biurko :idol:
Awatar użytkownika
honda
Doświadczony Żak

Dołączenie: Sob Lis 22, 2008 2:35 pm

Postprzez kajucha w Pon Mar 02, 2009 11:06 pm

hahaha...honda poprawiłaś mi humor-:D :idol: . Co do kustry- też mam warunek. Nie wiem na czym polega komis, jeśli ktoś może wytłumaczyć to jestem chętna. Ile osób nie zdało?? :evil:
kajucha
Doświadczony Żak

Dołączenie: Pią Paź 17, 2008 7:33 pm

Postprzez fok@S w Pon Mar 02, 2009 11:12 pm

w sumie liczba poprawek zależy od wykładowcy... ktoś wie czy kustra nie daje jeszcze jednej szansy na poprawke czy od razu warunek?? (lub ten komis) moze warto byłoby porozmawiać z nią o jeszcze jednej poprawce (sorry za ten optatyw).
maszeruj albo giń!
fok@S
Żak

Postprzez honda w Pon Mar 02, 2009 11:27 pm

może jak jej nie nasram na biurko to będzie kolejna poprawka ;) pani pipa rządzi :D ja jestem za jeszcze jedna poprawka :D a co tam.... (reasumując: żal... -.- )
Awatar użytkownika
honda
Doświadczony Żak

Dołączenie: Sob Lis 22, 2008 2:35 pm

Postprzez lele w Pon Mar 02, 2009 11:51 pm

wszystko byle w koncu zaliczyc? ( czyz ona kurcze, zalicza tyle te prace, ktore jak spadaja to staja?) szybko nalezy sie zorientowac, bo jesli chcemy komisa to mamy 3 dni na zlozenie podania. wpisala te ocene w usos, rzekomo tam nei mozna zmieniac ( nie wierze, ale coz)
lele
Żak Specjalista

Dołączenie: Pon Paź 20, 2008 7:19 pm

Postprzez Skadi w Pon Mar 02, 2009 11:57 pm

Dobra, trzeba się poważnie zastanowić co dalej, bo warunek jakoś do mnie nie dociera... O.o Komis odpada, bo do bezstronności lub nieprawidłowego przeprowadzenia egzaminu przyczepić się nie możemy tak naprawdę. Ja sugeruję iść do niej i porozmawiać na spokojnie czy nie zgodziłaby się na jeszcze jedną szansę. Nie ma co na razie robić wojny o coś, o co właściwie nie bardzo mamy prawo się burzyć..Chociaż szczerze nie mam pojęcia ile trzeba było napisać żeby zdać O.o Byłam pewna że tą marną trójczynę mam...
Awatar użytkownika
Skadi
Doświadczony Żak

Dołączenie: Nie Paź 26, 2008 12:47 pm

Postprzez fok@S w Wto Mar 03, 2009 12:03 am

jestem za zeby iść do niej zawsze lepiej spróbować... jak sie nie zgodzi to zostanie komis i ostatecznie warunek. tylko ze mamy mało czasu i musimy działać. jeszcze nie wiemy ilu nas jest. takze co robimy?? :>
maszeruj albo giń!
fok@S
Żak

Następna

Powróć do Prawoznawstwo

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości