Prawo Prasowe

Re: Prawo Prasowe

Postprzez John Lenin w Czw Mar 04, 2010 6:19 pm

ja nie mam
It is by will alone I set my mind in motion. It is by the juice of sapho that thoughts acquire speed, the lips acquire stains, the stains become a warning. It is by will alone I set my mind in motion.
Awatar użytkownika
John Lenin
Doświadczony Żak

Dołączenie: Nie Lis 02, 2008 3:10 pm

Postprzez ewa.dal w Pon Mar 08, 2010 11:14 am

a czy ktos się może orientuje do kiedy trzeba prace oddac, taki ostateczny termin??
ewa.dal
Nowicjusz

Dołączenie: Nie Mar 07, 2010 9:46 pm

Postprzez Yekaterina w Pon Mar 08, 2010 1:56 pm

Minął 26 lutego.
gg 439515
Awatar użytkownika
Yekaterina
Żak Specjalista

Dołączenie: Wto Paź 21, 2008 2:06 pm

Postprzez ewa.dal w Pon Mar 08, 2010 2:57 pm

tak ale oddawania prac poprawionych bo jesli ktos nzal dostal 26 to nie mial mozliwosci oddac pracy poprawionej do 26??
ewa.dal
Nowicjusz

Dołączenie: Nie Mar 07, 2010 9:46 pm

Postprzez Yekaterina w Pon Mar 08, 2010 3:13 pm

Aha, to musisz z nią ustalić.
gg 439515
Awatar użytkownika
Yekaterina
Żak Specjalista

Postprzez John Lenin w Wto Mar 09, 2010 1:53 pm

Byłem dzisiaj na dyżurze i powiem szczerze - z takim poziomem chamstwa i hipokryzji ze strony wykładowcy się jeszcze nie spotkałem. Pani dr w naszej obecności z namaszczeniem rozmawiała przez telefon z jakimś profesorem o tym, jacy to "studenci są źli i, że większość prac to plagiat", przy czym nie omieszkała nas oczywiście postraszyć odpowiedzialnością karną. Mnie wychowano, że jeżeli się ma do kogoś pretensje, to należy mu to przedstawić w twarz, a nie obgadywać go na boku (jeszcze w jego obecności!!!). Widać dr Wałachowska odebrała inne wychowanie - nie dociekam gdzie.
A potem, kiedy już skończyła, miała do nas pretensje, że "postępujemy chamsko", bo mieliśmy czelność znaleźć sobie prace, które leżały rozpizgnięte bez ładu na jej biurku.
Brak mi słów.

Jej zarzuty wobec prac, to już w ogóle nadają się do jakiegoś kabaretu (za dużo napiszesz z książki - plagiat, za mało - zbyt samodzielna praca).
Natomiast prace sprawdzała tak "dokładnie", że w notatkach dotyczących mojej napisała "ciągle Zaręba", natomiast autor tej książki nazywa się Zaremba. Taka z niej specjalistka.

Prosiłbym, żeby w końcu napisał tutaj ktoś, kto rzeczywiście był dzisiaj u dziekana, co jest w sprawie warunku z tego przedmiotu. Bo dzisiaj było tyle plot na ten temat, że zaraz dostanę udaru mózgu.
W dodatku ludzie z 5 roku prawa twierdzili, że im Dziekan obiecał wykreślić przedmiot i pozwolić wziąć 3 fakultet bez warunku.
Jeżeli 5 rok prawa miałby nie mieć warunku, a my tak, no to coś jest bardzo nie w porządku.

A przy okazji - jeżeli Jędrzejewski dalej upiera się przy warunku, to chyba trzeba iść do Sokali.

Tym niemniej, i już bez różnicy, czy zaliczymy czy nie, ja proponuję na dr Wałachowską napisać wspólną skargę do Dziekana, bo jej postępowanie nie kwalifikuje jej do nauczania nawet na Wyższej Szkole Gotowania i Przestawiania Czajnika w Pcimiu Dolnym, a co dopiero na UMK.
It is by will alone I set my mind in motion. It is by the juice of sapho that thoughts acquire speed, the lips acquire stains, the stains become a warning. It is by will alone I set my mind in motion.
Awatar użytkownika
John Lenin
Doświadczony Żak

Dołączenie: Nie Lis 02, 2008 3:10 pm

Postprzez Jarząb w Wto Mar 09, 2010 2:04 pm

http://www.ocen.pl/lecturer.php?action=show&who=14003
Może to będzie jakis substytut zemsty dla pokrzywdzonych :D
Jarząb
Doświadczony Żak

Dołączenie: Sob Sty 24, 2009 4:09 pm
Miejscowość: Kołobrzeg

Postprzez Yekaterina w Wto Mar 09, 2010 3:05 pm

Kurde, a ja się miałam do niej wybierać, będzie kino.
gg 439515
Awatar użytkownika
Yekaterina
Żak Specjalista

Postprzez Kazik w Wto Mar 09, 2010 7:05 pm

Student w wielu sytuacjach jest nikim...
Kazik
Doświadczony Żak

Dołączenie: Śro Sty 21, 2009 3:59 pm

Postprzez martus89_m w Wto Mar 09, 2010 8:06 pm

"jej postępowanie nie kwalifikuje jej do nauczania nawet na Wyższej Szkole Gotowania i Przestawiania Czajnika w Pcimiu Dolnym, a co dopiero na UMK."

Mam nowego idola na roku :)

John Lenin dlaczego Ty nie jesteś naszym starostą? :)
martus89_m
Żak Specjalista

Dołączenie: Pią Paź 17, 2008 4:21 pm

Poprzednia

Powróć do Fakultety

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość