PLAN ZAJĘĆ FAKULTETÓW

PLAN ZAJĘĆ FAKULTETÓW

Postprzez Hadney w Pią Sty 30, 2009 10:59 am

Dla tych ktorzy nie maja a chcieliby miec ;)
Załączniki
rozkladfakultetow.rar
planfakultetow
(642.17 KiB) Ściągnięto 569 razy
Żaneta gr I
e-mail : hadney@vp.pl / hadney@wp.pl
gg -7928563
Awatar użytkownika
Hadney
Doświadczony Żak

Dołączenie: Sob Paź 18, 2008 3:08 pm
Miejscowość: Włocławek

Re: PLAN ZAJĘĆ FAKULTETÓW

Postprzez Kajol w Pią Sty 30, 2009 2:21 pm

Czy ktoś wie,czy będzie można się jeszcze dopisać na fakultety? :mrgreen:
Awatar użytkownika
Kajol
Doświadczony Żak

Dołączenie: Śro Sty 28, 2009 9:36 pm

Postprzez Yekaterina w Pią Sty 30, 2009 2:29 pm

chyba nie. USOS zamknięty :( :( czhyba że jakies podanko do dziekan... próbuj 8-)
gg 439515
Awatar użytkownika
Yekaterina
Żak Specjalista

Dołączenie: Wto Paź 21, 2008 2:06 pm

Postprzez Hadney w Pią Sty 30, 2009 2:31 pm

Napewno bedzie mozliwosc zmiany gdyz niektore fakultety sie pokrywaja z naszymi zajeciami
Sadze ze bedzie powtorny nabor ale wiecej jak juz w dziekanacie
Żaneta gr I
gg -7928563
Awatar użytkownika
Hadney
Doświadczony Żak

Postprzez adgame w Pią Sty 30, 2009 5:36 pm

na pewno będzie ponownie otwarty nasz kochany system, co mi powiedziała pani w dziekanacie. ale nastąpi to dopiero przed rozpoczęciem semestru i bedzie mozna zapisywać się tam gdzie będą miejsca, ewentualnie przepisac i zamienic z kimś kto tego chce:) dokładniejsze informacje maja być na tablicy ogłoszen/na poczcie bodajże usos-owskiej, to tyle póki co czgo się dowiedziałam :)
adgame
Nowicjusz

Dołączenie: Wto Paź 21, 2008 8:38 pm

Postprzez elcomendante w Pią Sty 30, 2009 7:02 pm

do jakiego dziekana? :lol:.. Podanie do dziekana....Jaki koncept w ogóle ;] idziesz do dziekanatu administracji studiów niestacjonarnych do babki która tam usosem się zajmuje i ci może wszystko pozmieniać jak tylko sobie tego zażyczysz.
Awatar użytkownika
elcomendante
Doświadczony Żak

Dołączenie: Sob Lis 08, 2008 12:05 am

Postprzez Kajol w Nie Lut 01, 2009 4:40 pm

Wielkie dzięki za info :)
Awatar użytkownika
Kajol
Doświadczony Żak

Dołączenie: Śro Sty 28, 2009 9:36 pm

Postprzez vladimir w Śro Lut 04, 2009 2:44 pm

mi to się wydaje troche nie fair że ten plan tak wyglada. Nie po to sie zapisywałem w grudniu żeby teraz sie przepisywać na coś czego nie chce. Jak mi pozwalają wybrać to czemu teraz ma rezygnować? po bo w ogóle robić rejestracje w grudniu jak plan w styczniu jest?
jest jak jest bo jest jak jest
Awatar użytkownika
vladimir
Moderator Globalny

Dołączenie: Czw Paź 16, 2008 3:57 pm

Postprzez Hadney w Czw Lut 12, 2009 12:48 pm

Zgadzam sie z tobą . Taka byłam cholera szczesliwa ze piątek wolny i dłużej moge pobyć w domu :/
a tu wcisneli mi cholerne fakultety z zaliczeniem na obceność . Teraz nawet jak chcialabym zrezygnowac to nie mam na co bo reszta nie jest dla nasZego kierunku albo nakłada mi się z ćw badz wykładem .
Żaneta gr I
gg -7928563
Awatar użytkownika
Hadney
Doświadczony Żak

Postprzez Aneta w Wto Lut 17, 2009 11:25 am

Mail z dziekanatu na poczcie studenckiej:
KOMUNIKAT
DLA STUDENTÓW STUDIÓW STACJONARNYCH

Szanowni Państwo,

uprzejmie informuję, że w dniach od 20 do 27 lutego 2009 zostanie uruchomiona dodatkowa rejestracja na przedmioty fakultatywne, które będą prowadzone w semestrze letnim roku akademickiego 2008/2009 (lista poniżej).
Dodatkowa rejestracja jest przeznaczona dla studentów zarejestrowanych na przedmioty, które z powodu zbyt małej liczby chętnych nie zostały umieszczone w rozkładzie zajęć, jak również dla studentów, którzy w ogóle nie dokonali rejestracji.
Natomiast dla studentów zarejestrowanych na przedmioty umieszczone w rozkładzie zajęć, dokonany w ramach pierwszej rejestracji wybór przedmiotów jest wiążący i zmiana wybranego przedmiotu wymaga zgody dziekana.
Jednocześnie przypominam, że wykaz przedmiotów fakultatywnych dla danego kierunku studiów jest dostępny na stronie internetowej Wydziału Prawa i Administracji (zakładka: Tok studiów - studia stacjonarne). Dokonując wyboru przedmiotu fakultatywnego należy zwrócić uwagę na jego usytuowanie w wykazie, tj. przypisanie go do określonego poziomu kształcenia - semestru studiów. Student danego semestru studiów może wybrać przedmiot, który jest przewidziany właśnie dla tego poziomu kształcenia lub dla semestrów niższych.
Przypominam również, że liczba wybranych przedmiotów fakultatywnych nie może być większa niż liczba przedmiotów przewidzianych w planie zajęć dla danego poziomu i systemu studiów stacjonarnych. Udział w dodatkowych zajęciach wymaga zgody dziekana.

Prodziekan
dr Tomasz Jędrzejewski

Aneta
Żak Specjalista

Dołączenie: Czw Paź 16, 2008 2:45 pm
Miejscowość: Szczecinek/ Torun

Następna

Powróć do Fakultety

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość