widze ze wyniki ostre.. zdałem to ale jednak myślałem że będzie cos wiecej niż to 3, widać że sobie ostro pograł:/ a co do Prawa adm to pewnie też jakoś niedługo odda i wyniki będą takei ze sie kurde wszyscy na tych poprawkach spotkamy...
a potem pojdziemy na piwo nie no widze ze nie tylko ja mam wrazenie z e oceny sa z przypadku... paranoja... po raz kolejny mowimy Ci Mikolaju nie szalej
Z tego co pamiętam to święty mówił na którymś z końcowych wykładów że poprawka będzie 4 września i dodał jeszcze, że podaje te terminy, ale myśli, że nie będzie osób na poprawkę, czy coś w tym stylu.
ja mam 3 :/ i bylam wściekla ,że tak słabo bo szczerze mówiąc napisałam moim zdaniem na 4 ale widząc ile jest 2 to chyba poszło mi nie żle... jak prawo administracyjne sprawdzi podobnie to nie zdam na bank
elos ! mam taka prośbę czy osoby które ten shit zdały lub mają nawet kosmiczne 4 lub 5 mogą powiedzieć z czego się uczyly?:) z tego skryptu co jest na forum czy jakos inaczej?bo to dziwne ze juz 60% oblane.. z góry dziex