oddanie indeksow termin

oddanie indeksow termin

Postprzez Aneta.S w Wto Mar 10, 2009 1:10 pm

Mam pytanie odnosnie wypelnionych indeksów do kiedy mamy je oddac do podbicia czy cos podobnego , slyszalam glosy ze do 15 marca? ale mamy to rozliczenie roczne czy wiec to trzeba we wrzesniu dopiero? ;)
Dziekuje za odpowiedzi
Aneta.S
Żak Specjalista

Dołączenie: Nie Paź 19, 2008 1:29 pm

Re: oddanie indeksow termin

Postprzez Katrina w Wto Mar 10, 2009 1:38 pm

był dziś u nas prodziekan po wykładzie i między innymi poruszył tę kwestię.mianowicie indeksy zdajemy przy naszym rozliczeniu rocznym do 20 września.powiedział także, że o terminach zostaniemy jeszcze poinformowani w odpowiednim czasie mailem od niego :)
Katrina
Żak Specjalista

Dołączenie: Czw Lis 13, 2008 3:05 pm

Postprzez Aneta.S w Wto Mar 10, 2009 1:45 pm

Dziekuje za odpowiedz , mnie nie ma na zajeciach od tygodnia dobrego bo jestem chora ;) wiec bylam niedoinformowana ;)
A poza ta kwestia co istotnego jakie tematy jeszcze poruszyl?
Aneta.S
Żak Specjalista

Dołączenie: Nie Paź 19, 2008 1:29 pm

Postprzez Katrina w Wto Mar 10, 2009 2:05 pm

polecam się na przyszłość ;)
przyszedł do nas, ponieważ na dyżury zaczęło przychodzić do niego więcej osób, niż zwykle z podobnymi wątpliwościami dotyczącymi zaliczania roku i w związku z tym przyszedł nam o tym powiedzieć.chodzi o to,są trzy możliwości:albo może nas skreślić z listy studentów, albo jeśli w ciągu 7 dni od dnia złożenia indeksów(czyli od 20 września) wystosujemy do niego pismo z prośbą albo o warunkowy wpis na drugi rok,albo z prośbą o powtarzanie roku, to może wtedy zastosować jedną z tych dwóch opcji.spotkanie dotyczyło właśnie tych kwestii.
Katrina
Żak Specjalista

Dołączenie: Czw Lis 13, 2008 3:05 pm

Powróć do Semestr II (letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość