WYKŁAD

Re: WYKŁAD

Postprzez Martyna w Czw Mar 01, 2012 7:24 pm

Nie przesadzasz? Taka mądra to sama nim zostań. Zobaczymy czy wszystko pozałatwiasz. Wszystkich nigdy nie zadowolisz, a Arek póki co nie zawiódł; terminy egzaminów też nie były złe.
Martyna
Doświadczony Żak

Dołączenie: Wto Paź 28, 2008 12:40 pm

Postprzez Natia w Czw Mar 01, 2012 7:44 pm

ewuncja, to że mamy na roku staroste, nie znaczy, że jestesmy zwolnieni z myślenia. Terminy egzaminów były dobre, do każdego egz praktycznie tydzien wolnego, a jeżeli chodzi o Kacałe, to wystarczyło się pofatygowac w okolice dziekanatu i spojrzec do gabloty w której były i są jeszcze wywieszone terminy i godziny egzaminów. Za daleko miałas do dziekanatu?
Zresztą z tym tez problemu nie było, z tego co mi wiadomo ,osoby które przyszły na 12:00 bez problemów zdawały o 12:00.
Natia
Żak Debiutant

Dołączenie: Czw Paź 06, 2011 3:39 pm

Postprzez Oli89 w Czw Mar 01, 2012 11:10 pm

ewuncja napisał(a):
Kamel napisał(a):Podobno prof. Adamski przyjmował dziś studentów na poprawę ustną..., ale tu nam nikt nic nie powiedział...

Podobno Starosta był u niego na ustnym, ładny mi starosta, który załatwia swoje sprawy za plecami roku nie informując o takiej możliwości..
W takim razie nie potrzebuje takiego starosty, który martwi się tylko o swój interes czerpiąc profity z bycia starostą.

1. Nie dość, że egzaminy są ustalane na ostatnią chwilę i byle jak
2. Również źle informuje rok na temat godzin egzaminów ( sytuacja miała miejsce co do egzaminu z dr Kacały w tym drugim pierwszym terminie) Po co starosta, skoro trzeba na własną rękę wszystkiego się dowiadywać.
3. Nie informuje roku na forum, tylko na Facebooku, mimo iż nie wszyscy go mają, a było mówione, że ważne informację mają pojawiać się na tym forum.
4. Wielokrotnie należy prosić, wręcz błagać, żeby potwierdził na forum informację dot egzaminów, godzin i innych ważnych kwestii.
5. Wciąż nie zostały ustalone jeszcze kolejne egzaminy i zaliczenia na semestr letni a jest ich sporo. Im później załatwiane tym mniej atrakcyjniejsze terminy dla roku.

Starosto, jeżeli już nim jesteś zacznij się wywiązywać należycie ze swoich funkcji :)

Ja się zgadzam. Rozumiem, że każdy ma swój rozum, ale starosta jest jednak od tego aby grać po naszej stronie, a nie przeciwko nam. O co się go zapyta, to albo nie da radym albo on już był w tej sprawie i nic się nie da zrobić lub załatwiajcie indywidualnie. Nie wspominając już o tym że wybrał się na egzamin ustny do Adamskiego nikogo nie informując, że jest taka możliwość. Na tym forum także się nie udziela mimo, że wielokrotnie ludzie kierowali do niego pytania.Takie sytuacje zaczynają powoli irytować i zapewniam, że nie tylko mnie.
Oli89
Żak Debiutant

Dołączenie: Czw Paź 06, 2011 7:51 pm

Postprzez kasia w Pią Mar 02, 2012 10:28 am

słuchajcie... kwestia egzaminu ustnego u Adamskiego nie była przez ów człowieka przewidziana. poprawka odbywała się jedynie w formie pisemnej. A skoro nasz starosta taka poprawkę miał w formie ustnej zapewne była to sytuacja indywidualna wywołana jakąś jego osobista sytuacją, która uniemożliwiała mu przyjście na ten egzamin pisemny. Wiele razy moi znajomi chodzili do wykładowców i zaliczali wcześniej egzamin ustnie (podyktowany ważnymi powodami osobistymi) mimo że cały rok zaliczał go pisemnie i nie zawsze w dogodnym terminie a jakoś im wyrzutów nie robiłam z tego powodu ani nie wyrzekałam sie ich przyjaźni.
mogę Wam zagwarantować, że gdyby poprawka była przewidziana w formie ustanej na pewno starosta i wykładowca by nam o tym powiedzieli i przestańcie doszukiwać sie jakiś spisków i działania na Waszą niekorzyść, bo naprawdę lepszego starosty na tym wydziale (nie mówiąc juz o naszym NOWYM roku) nie znajdziecie!!!
kasia
Żak Specjalista

Dołączenie: Czw Paź 16, 2008 3:03 pm

Postprzez Łojeny w Pią Mar 02, 2012 10:56 am

"naprawdę lepszego starosty na tym wydziale (nie mówiąc juz o naszym NOWYM roku) nie znajdziecie!!!"

chyba Cie "troche" poniosło :lol:
'Naszym pragnieniem jest Wielka Polska, do niej idziemy choć droga kręta. W sercu nienawiść a w oczach zemsta, my chcemy walczyć, chcemy zwyciężać'
Łojeny
Czempion wśród Żaków

Dołączenie: Śro Sty 21, 2009 9:23 pm

Postprzez kasia w Pią Mar 02, 2012 2:44 pm

poniosło to niektórych ludzi na tym roku... każdy tylko narzekać potrafi, trzeba było się odezwać na początku roku jak było pytane czy ma zostać "stary " starosta a nie teraz marudzicie
kasia
Żak Specjalista

Dołączenie: Czw Paź 16, 2008 3:03 pm

Postprzez ewuncja w Pią Mar 02, 2012 5:34 pm

To jak starosta pełnił funkcję w poprzednich latach(mimo, iż też było wiele do życzenia) a teraz jest sporą różnicą. Nikt nie mógł przewidzieć wybierając go ponownie, że będzie jeszcze mniej się angażował..

Mylisz się, że lepszego starosty na tym wydziale nie znajdziemy, ja znam np. starosta z II roku II stopnia stacjonarnej administracji, ale być może są jeszcze inni lepsi.
ewuncja
Czempion wśród Żaków

Dołączenie: Pią Paź 17, 2008 8:06 am

Poprzednia

Powróć do Prawo i postępowanie karne skarbowe

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość